Η Kylie Jenner βγάζει πινέλα που κοστίζουν 360 δολάρια! Τι λένε στα social!

Στις 13 Δεκεμβρίου η Kylie Jenner που στήριξε μια ολόκληρη αυτοκρατορία στα υγρά κραγιόν της, πρόκειται να κυκλοφορήσει μια στρατιά από ολοκαίνουργια προϊόντα. Και αυτά είναι: 1) τα κλασικά κραγιόν που θα δεις εδώ 2) 30 διαφορετικά concealer που μας θυμίζουν έντονα το project της Rihanna και που μπορείς να δεις εδώ και 3) ένα ολοκληρωμένο σετ πινέλων το οποίο θα αναλύσουμε asap.

Τα πινέλα είναι στο σύνολό τους 16, είναι κλεισμένα σε μια ασημί θήκη, στο Kylie Cosmetics τα περιγράφουν ως τα must have της Kylie και κοστίζουν 360 δολάρια.

Αυτό είναι που εκνεύρισε τον κόσμο του instagram (όπου “αυτό” η τιμή) και αμέσως άρχισαν οι αντιδράσεις στα social media και οι περισσότεροι σχολίαζαν το γεγονός ότι το κόστος είναι ιδιαίτερα υψηλό, ειδικά αν το συγκρίνεις με το περσινό λανσάρισμα της Kylie Jenner η οποία κυκλοφόρησε πέντε πινέλα που κόστιζαν (όλα μαζί!) 35 δολάρια.

Η Kylie, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της, την εταιρία της και αυτό το λανσάρισμα, είπε πως τα πινέλα της είναι αρκετά οικονομικά σε σχέση με κάποια άλλα brands και έγραψε: “Πάντα προσπαθώ να εξασφαλίζω την χαμηλότερη δυνατή τιμή για εσάς. Εδώ, τα πινέλα μου σε σχέση με κάποια άλλα πινέλα που κυκλοφορούν στην αγορά!”.

Η γνώμη μου; Τα πινέλα είναι επένδυση που κάνεις σταδιακά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι καμία από εμάς δεν θα έδινε μονομιάς 380 ευρώ για να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο σετ πινέλων. Και αν το έκανε, θα πήγαινε σε brands που γνωρίζει και εμπιστεύεται. Ας πούμε, ξέρεις πως τα πινέλα της MAC θα σου κάνουν απόσβεση γιατί τα έχεις για μια ζωή! Για τα πινέλα της Kylie που δεν έχουν κυκλοφορήσει ξανά στην αγορά, τι ακριβώς γνωρίζεις;

Read More

And More