Η Lily Rose Depp είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος N°5 L’EAU της Chanel!

Η CHANEL βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μας ανακοινώσει πως η Lily-Rose Depp επιλέχθηκε ως το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του νέου αρώματος N°5 L’EAU, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Olivier Polge.

Παρακάτω σου μεταφέρω το επίσημο Δελτίο Τύπου του οίκου όπως έφτασε πριν λίγο στα email κάθε beauty editor.

“Η CHANEL βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως η Lily-Rose Depp επιλέχθηκε ως το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του νέου αρώματος N°5 L’EAU, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Olivier Polge. H σκηνοθεσία έγινε από τον Johan Renck και η καμπάνια θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2016.

Η νεαρή και ανερχόμενη ηθοποιός, Lily Rose Depp, είναι ήδη το πρόσωπο για την συλλογή γυαλιών Chanel Pearl η οποία λανσαρίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2015. Ενσωματώνει πλήρως την γενιά της, την αξία της ελευθερίας, την τόλμη και την τελειότητα και φέρνει στο θρυλικό άρωμα του οίκου την φρεσκάδα της νιότης και την ομορφιά της.

Η Lily Rose Depp σύντομα θα πρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες: Yoga Hosers σε σκηνοθεσία του Kevin Smith, Planetarium σε σκηνοθεσία της Rebecca Zlotowski και La danseuse (The Dancer) σε σκηνοθεσία του Stéphanie Di Giusto που προβλήθηκε και στις Κάννες”.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται;


Read More

And More