Η MAC βγάζει το πρώτο… αόρατο foundation

Το makeup ή σωστότερα, το foundation, είναι ένα προϊόν που αντικατοπτρίζει απόλυτα την γυναικεία ψυχολογία. Γιατί από το makeup μας (όπως και από πολλά άλλα πράγματα!) τα θέλουμε όλα: να καλύπτει αλλά να μην φαίνεται, να είναι εκεί χωρίς να είναι κιόλας, να μας χαρίζει αλαβάστρινη επιδερμίδα σαν να γεννηθήκαμε με αυτή. Και ο όρος του No Makeup Makeup δεν είναι τυχαίος.

Από αυτό το No Makeup Makeup, λοιπόν, είναι εμπνευσμένο και το ανυπομονώ-να-φτάσει-στα-χέρια-μου foundation της MAC με την πανέξυπνη ονομασία Next to Nothing. Τα σχόλια από beauty editors του εξωτερικού που το έχουν ήδη δοκιμάσει είναι διθυραμβικά. Το συγκεκριμένο foundation, λοιπόν, στηρίζεται σε μια super προηγμένη τεχνολογία που γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου άρα φαίνεται σαν να μην φοράς τίποτα, ενώ παράλληλα περιέχει μικροσφαιρίδια λάμψης και ανακλαστές φωτός όπως και ενυδατικά συστατικά που φροντίζουν το πρόσωπό μας.

Και για να ολοκληρωθεί η σειρά, η MAC λάνσαρε και αντίστοιχες πούδρες που συμπληρώνουν το foundation, τις Next to Nothing Pressed Powders. Και τα δύο προϊόντα σε συνδυασμό λειτουργούν όπως το τελειότερο φίλτρο του instagram στο πρόσωπό σου!

To νέο Next to Nothing foundation της MAC κυκλοφορεί σήμερα online, δηλαδή εδώ, και σε δέκα μέρες στα καταστήματα!

Ετικέτες

Read More

And More