Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.09.2016 | 14:50
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Η Μαίρη Συνατσάκη άλλαξε τα μαλλιά της! Δες το νέο της look!

Η Μαίρη Συνατσάκη άλλαξε τα μαλλιά της! Δες το νέο της look!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Περίπου τέσσερις μήνες πριν είδαμε την Μαίρη Συνατσάκη στα Mad Video Music Awards με καρέ μαλλιά. Διόρθωση: με ψεύτικα καρέ μαλλιά, αυτό που κάνει καριέρα στα διεθνή red carpet ως fauc bob. Και τότε είχαμε μιλήσει με τον προσωπικό της hair stylist και κολλητό, Σπύρο Σαμοϊλη, ο οποίος μεταξύ άλλων μας είχε πει: "Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να την πείσω να τα κόψουμε καρέ. Είναι ένα κούρεμα που θα της πηγαίνει πολύ γιατί η Μαίρη έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, ενώ από την άλλη τα μαλλιά της μακραίνουν πολύ γρήγορα! Βεβαίως, εκείνη δεν έχει πειστεί ακόμη!". 

Τελικά, φαίνεται πως λίγο εκείνος, λίγο ο κοντινός της κύκλος, ίσως λίγο και αυτό το poll που είχαμε βάλει εδώ για το αν θα σου άρεσε η Μαίρη Συνατσάκη να κόψει τα μαλλιά της καρέ ή όχι και στο οποίο είχατε πει ναι στο καρέ σε ποσοστό 62% η Μαίρη πείστηκε και λίγο πριν ανέβασε photo από τα ολοκαίνουριά της μαλλιά! Ολο...αληθινά αυτή τη φορά!
"Καμιά φορά χρειάζεται να σπάσεις την εικόνα με την οποία σε έχουν συνηθίσει όλοι. Κι εσύ τον εαυτό σου. Έχουν πολύ πλάκα οι αλλαγές και μια κάποια απελευθέρωση".Εντυπώσεις; Πώς σου φαίνεται η Μαίρη με το ολοκαίνουριό της blunt cut καρέ;


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 19:35

Top 10