Η Mila Kunis χωρίς ίχνος make up για εξώφυλλο περιοδικού!

Η Mila Kunis είναι από αυτές τις stars που θα ήθελες να βγεις έξω για ποτό. Γιατί φαίνεται πολύ cool και προσεγγίσιμη και γιατί αν και star βεληνεκούς Hollywood οι 9 στις 10 παπαρατσικές φωτογραφίες την δείχνουν χωρίς μακιγιάζ. Και αυτό είναι cool!

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να κάνει κάτι αντίστοιχο και για το εξώφυλλο του περιοδικού Glamour όπου και πόζαρε αμακιγιάριστη εξηγώντας πως πρόκειται για ένα concept που της πάει πολύ γιατί έτσι κι αλλιώς κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ. Συγκεκριμένα είπε: “Δεν φοράω make up. Δεν λούζω τα μαλλιά μου κάθε μέρα. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν κρίνω τις γυναίκες που ξυπνάνε 30-40 λεπτά νωρίτερα για να βάλουν eyeliner. Ίσα- ίσα το βρίσκω υπέροχο απλώς εγώ δεν είμαι τέτοια γυναίκα!”.

Σε ότι έχει να κάνει με το εξώφυλλο, είναι αυτό που μπορείς να δεις και παρακάτω…

Μια διευκρίνιση μόνο: το No Make Up και το No Filter είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα! Και ναι, μπορεί να πόζαρε χωρίς μακιγιάζ αλλά όχι χωρίς το απαραίτητο ρετούς, μιας και όπως θα δεις παρακάτω η επιδερμίδα της είναι κάμποσο διαφορετική σε άλλες παπαρατσικές τύπου λήψεις!

Και μια ακόμη διευκρίνιση: εκτός από star είναι και άνθρωπος που σημαίνει ότι έχουμε πολύ περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά σε σχέση με αυτά που νόμιζες. Ας πούμε: όλες μας ξυπνάμε πρησμένες!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν αντέχεις να βάφεσαι με την ζέστη; Ούτε εμείς! Πώς θα δείχνεις κούκλα χωρίς ίχνος make up!

Read More

And More