Η Natalie Portman έκοψε αυτά τα δύο τρόφιμα και γλίτωσε από την ακμή!

Όσες φορές κι αν έχεις δει την Natalie Portman σε χορταστικά close up στο σινεμά δεν θα έχεις προσέξει ποτέ ούτε ένα σημάδι. Και πιθανότατα να μην σου έχει περάσει ούτε στιγμή από το μυαλό ότι η Natalie Portman μπορεί να έχει… υποφέρει από ενήλικη ακμή. Έχουμε, λοιπόν, δύο στα δύο: και έχει περάσει και έχει υποφέρει! Αλλά αυτό είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν.

Η ίδια μίλησε πρόσφατα στο The Cut και είπε μεταξύ άλλων το εξής: “Είμαι vegan και η επιδερμίδα μου είναι πλέον πολύ, πολύ καλύτερη σε σχέση με τότε που ήμουν vegetarian! Έκοψα τα γαλακτοκομικά και τα αυγά και έκτοτε δεν είχα ούτε ένα σπυράκι. Αυτό ήταν σίγουρα μια φοβερή ανακάλυψη!”.

Και παρά το γεγονός ότι συμπλήρωσε πως “αυτό είναι κάτι που δούλεψε σε εμένα! Ο καθένας έχει τις δικές του… ευαισθησίες”, υπάρχουν έρευνες που έχουν αποδείξει πως αν καταναλώνεις προϊόντα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη η ακμή υποχωρεί.

Σε κάθε περίπτωση, αν είσαι στην κατηγορία που ταλαιπωρείται και δεν σου είναι εύκολο να κόψεις αυτές τις τροφές (σκέψου ότι η Natalie Portman έγινε από vegetarian, vegan που σημαίνει πως είχε ήδη αποκλείσει μια μεγάλη ομάδα τροφίμων) μπορείς να διαβάσεις εδώ μια real εξομολόγηση μιας από εμάς που έμαθε μερικά πράγματα για την ακμή αλλά και πώς την ξεπέρασε (kin of). Την δική μου!

Read More

And More