Η Pat McGrath είναι η νέα beauty editor της βρετανικής Vogue!

H Pat McGrath είναι μια από τις κορυφαίες makeup artist σήμερα. Είναι η ίδια που ορίζει τα trends αλλά και τι θα αγοράσεις (αν προλάβεις!) αφού έχει δική της σειρά με προϊόντα μακιγιάζ.

Και τώρα, η Pat McGrath έχει έναν ακόμη τίτλο: είναι η νέα Beauty Editor-at-Large της βρετανικής Vogue και αυτή είναι μια ακόμη αλλαγή που έκανε ο νέος Editor-in-Chief Edward Enninful o οποίος αναλαμβάνει τα ηνία μετά την Alexandra Shulman που βρίσκονταν στην θέση αυτή από το 1992.

Στην επίσημη ανακοίνωση που κυκλοφόρησε, η Pat McGrath δήλωσε τα εξής: “Είναι τιμή να είμαι μέρος του οράματος που αγαπημένου μου φίλου Edward για την βρετανική Vogue. Σε όλη την διάρκεια της καριέρας μου είχα την τύχη να δουλέψω στενά με τους καλύτερους σχεδιαστές του κόσμου, στιλίστες, φωτογράφους, μοντέλα και δημιουργικούς επαγγελματίες. Και τώρα, είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέρος αυτής της μοναδικής ομάδας της Vogue!”.

Η ίδια έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ για περισσότερα από 300 εξώφυλλα της Vogue στην Αμερική, την Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία ενώ η πρώτη της δουλειά έγινε για την βρετανική Vogue στα 90’s, τότε που όπως δήλωνε δεν ήταν ακόμη σίγουρη για το αν θα ακολουθούσε το επάγγελμα της makeup artist.

Ωστόσο, η Pat McGrath δεν είναι το μοναδικό τεράστιο όνομα της βιομηχανίας της ομορφιάς που θα εργαστεί για την Vogue. Στο team ανήκουν ονόματα όπως Val Garland, Charlotte Tilbury, Sam McKnight και ένα σωρό ακόμη beauty experts πρώτης γραμμής που πρέπει να ακολουθήσεις εδώ!

Ανυπομονούμε για το πρώτο τεύχος με την υπογραφή της Pat McGrath στις σελίδες της ομορφιάς. Ή αλλιώς, της νέας συναδέλφου 😉

Read More

And More