Η Penelope Cruz στο film του νέου αρώματος Lancome είναι ότι πιο αισθησιακό θα δεις σήμερα!

Το Tresor είναι στη λίστα με τα αρώματα που μας φέρνουν τις περισσότερες αναμνήσεις. Γιατί το έχεις μυρίσει πολλές φορές στο λαιμό της μαμάς σου και μεγαλώνοντας έκλεβες κι εσύ καναδυό σταγόνες.

Πέρυσι, όμως, ήταν η χρονιά που το Tresor μας ξανασυστήθηκε και έγινε ολόδικό μας. Το La Nuit Tresor Eau de Parfum είναι το άρωμα που θα φοράγαμε τα βράδια που θέλαμε να νιώθουμε ποθητές και sexy και οπωσδήποτε στο πρώτο ραντεβού!

Σήμερα, έναν χρόνο μετά, έρχεται το ολοκαίνουριο La Nuit Tresor Eau de Parfum Caresse. Το φιλμ που συνοδεύει αυτό το λανσάρισμα έχει σκηνοθετήσει ο Βρετανός Johnny Green που εξιστορεί τον εξαιρετικά σύγχρονο ρομαντικό μύθο του Trésor. Σε αυτό το νέο φιλμ, το μοντέλο Noah Mills πρωταγωνιστεί πλάι στην ηρωίδα του αρώματος Trésor από το 2010: την ηθοποιό και πρέσβειρα της Lancôme Penélope Cruz.


Ζώντας κάθε μέρα σα να ήταν η πρώτη φορά
Παρίσι. Ένα ερωτευμένο ζευγάρι ανταλλάσει ρομαντικές χειρονομίες, μοιράζεται μια οικεία ευτυχία που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να νικήσει. Αργά τη νύχτα, η γυναίκα κρυφά φεύγει από το εντυπωσιακό τους διαμέρισμα. Οδηγεί προς έναν άγνωστο προορισμό, με μια λάμψη ανυπομονησίας να φωτίζει το βλέμμα της. Μια μηχανή την φτάνει και την προσπερνά. Το παιχνίδι ξεκινά. Γνωρίζονται ή αυτό είναι ένα παιχνίδι της τύχης; Η μηχανή βρυχάται και τα λάστιχα τσιρίζουν. Κυνηγιούνται προς έναν μυστηριώδη ορίζοντα. Τι κάνουν; Που πηγαίνουν;
‘Όταν εκείνη μπαίνει στο lobby του πολυτελούς ξενοδοχείο, ο concierge της δίνει ένα κλειδί στο χέρι. Ήταν όλα προγραμματισμένα εξ’ αρχής. Το ασανσέρ την ανεβάζει προς τα πάνω, η ένταση μεγαλώνει. Περπατά στο διάδρομο, με το κλειδί ξεκλειδώνει την πόρτα. Ένας άνδρας την περιμένει στο δωμάτιο. Αγκαλιάζονται, τα σώματά τους ενώνονται. Είναι ο ίδιος άνδρας που άφησε πίσω στο υπνοδωμάτιο του άνετου διαμερίσματός τους. Είναι ο ίδιος άνδρας που την ακολουθούσε με τη μηχανή του στους κοιμισμένους δρόμους του Παρισιού. Είναι ο άνδρας που αγαπά και εκείνος που την αγαπά εξίσου. Είναι ένα γοητευτικό παιχνίδι μεταξύ των εραστών. Ένας τρόπος να χωρίσουν και να ξανασμίξουν, σαν να ήταν η πρώτη φορά, με το ίδιο συναίσθημα και την ίδια επιθυμία. Κάθε μέρα και παντοτινά.
Με σκιές και φώτα να αναβοσβήσουν με ένταση, ο Johnny Green “χτίζει” την ένταση και κόβει την ανάσα, την ίδια στιγμή που οι πρώτες νότες της εμβληματικής Trésor μελωδίας δίνουν τη σειρά τους στο αισθησιακό ήχο που συνθέτει το Αυστραλιανό γκρουπ Movement. Τα λόγια στο τραγούδι “Ivory”, ξαναγράφτηκαν ειδικά για τους σκοπούς αυτού του φιλμ. Η κάμερα του Green αποκαλύπτει το μεγαλείο της Penélope Cruz, την τέλεια ενσάρκωση της σύγχρονης ερωτευμένης γυναίκας. Ελέγχει τη μοίρα της, επιθυμεί κάθε μέρα να είναι σαν την πρώτη φορά που ένιωσε ερωτευμένη, είναι απόλυτα ισότιμη σε αυτή την σχέση που της προσφέρει την ελευθερία να είναι ο εαυτός της, την ίδια στιγμή που είναι μέρος ενός συνόλου: 1+1=3, η νέα εξίσωση ενός ζευγαριού.

Δες το νέο film!

Read More

And More