Η Rihanna δείχνει στην ανιψιά της πώς να κάνει μανικιούρ!

Αν θέλεις ανιψιά διακαώς αυτό το βίντεο θα σε κάνει να την θες ακόμη περισσότερο. Αν έχεις ανιψιά ήδη θα ζηλέψεις που δεν έχεις κάνει αυτό μαζί της ακόμα! Η Rihanna, λοιπόν, ανέβασε το πιο cute βίντεο που θα σου φτιάξει την ημέρα. Στο βίντεο αυτό πρωταγωνίστρια είναι η μόλις δύο ετών ανιψιά της, Majesty, στην οποία δείχνει πώς να βάφει τα νύχια της!


Στο βίντεο παραπάνω η Rihanna παίρνει ένα λιλά βερνίκι Essie και δείχνει στην ανιψιά της πώς να το απλώνει στα νύχια της και με την δική της βοήθεια.

Σε επόμενη photo η μικρή Majesty δείχνει την ικανότητά της στο mani- pedi αφού σε αυτή την photo φαίνεται να κάνει η ίδια πεντικιούρ στον εαυτό της ενώ έχει βάλει διαχωριστικό χαρτί ανάμεσα στα δάχτυλά της! Σαν μεγάλος άνθρωπος!


“Η θεία Oh Na Na με έμαθε πώς να κάνω πεντικιούρ” έγραψε κάτω από αυτή τη photo.

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που η μικρή Majesty πρωταγωνιστεί σε βίντεο της θείας της που την δείχνει να απολαμβάνει τις beauty στιγμές μαζί της. Λίγες μέρες πριν θεία και ανιψιά είχαν πάει για μανικιούρ και στο παρακάτω βίντεο θα δεις τη μικρή να χαλαρώνει με ένα μασάζ χεριών.


Λοιπόν, ποοοοοσο cute μπορεί να είναι αυτό!

Read More

And More