Η Rihanna έβαψε τα χείλη της με μολύβι ματιών!

Πριν δυο- τρεις μέρες η Rihanna εμφανίστηκε στο party του New York Fashion Week με ένα μπλε χρώμα στα χείλη της και προκάλεσε beauty πανικό! Beauty πανικό στις fan της Rihanna που απαιτούσαν να μάθουν ποιο είναι το κραγιόν που φορούσε το αγαπημένο τους icon, beauty πανικό και στις beauty editors που παλεύαμε να κάνουμε μαντεψιές για το ποιο μπορεί να είναι αυτό το κραγιόν!

Και την ώρα που οι beauty editors του κόσμου έγραφαν για το τάδε και το δείνα κραγιόν, η Rihanna με την προσωπική της make up artist και κολλητή φίλη, Mylah Morales, το διασκέδαζαν μαζί μας γιατί να… η Rihanna δεν φορούσε καν κραγιόν!

Η προσωπική make up artist, λοιπόν, της RiRi αποκάλυψε στην teen vogue ότι η Rihanna φορούσε στα χείλη της μολύβι ματιών και συγκεκριμένα επρόκειτο για το Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil απόχρωση LSD (το μοβ που θα δεις παρακάτω και το βρίσκεις online εδώ)…

Εν συνεχεία, από πάνω έβαλε το Liquid Lipstick της Anastasia Beverly Hills, απόχρωση Paint (μπορείς να το βρεις online εδώ)…

Όσον αφορά στο πώς κατέληξαν σε αυτό το χρώμα για τα χείλη της RiRi, η προσωπική της make up arist είπε: “Μιας και δεν επρόκειτο για red carpet event αλλά για πάρτυ, η Rihanna ήθελε κάτι νεανικό και παιχνιδιάρικο κι επίσης πολύ σταθερό ώστε να μην χρειάζεται να βάζει ξανά και ξανά προϊόν στα χείλη της! Έτσι, καταλήξαμε σε αυτή την επιλογή!”.

Εσένα, αλήθεια, πώς σου φάνηκε το αποτέλεσμα; Δεν τολμώ να ρωτήσω αν θα το υιοθετούσες, αλλά σου άρεσε ή όχι; Ψήφισε παρακάτω!

Read More

And More