Η Rimmel London ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα!

Αυτός ο μήνας κλείνει με μια huge είδηση για τον κόσμο της ομορφιάς! Η Rimmel London, το brand οου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στο εξωτερικό έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα. Και είναι διπλή χαρά για τις beauty editors (yeah! yeah! yeah!) γιατί στη Rimmel θα βρεις μερικά τρομερά προϊόντα για τα οποία γράφουν με μανία τα ξένα sites αλλά να που εδώ δεν είχαν κανένα νόημα να γραφτούν μιας και τα προϊόντα δεν υπήρχαν στην Ελλάδα. Δεν υπήρχαν μέχρι σήμερα!

Εδώ θα βρεις μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μακιγιάζ σε τιμές που δεν σε βγάζουν εκτός budget όπως βάσεις, BB κρέμες, μάσκαρα, πούδρες, βερνίκια, κραγιόν και πολλά, πολλά ακόμη.

Επίσης, το βρετανικό brand έχεις ως spokesperson την Rita Ora, την Georgia May Jagger αλλά και την Kate Moss όπως επίσης και τα κραγιόν Lasting Finish που φέρουν την υπογραφή της!

Επίσης, η Rimmel London είναι αγαπημένο brand και πολλών stars! Για παράδειγμα, μόλις χθες η Khloe Kardashian έγραψε στο blog της ότι φοράει την Rimmel London Perfection BB Cream Matte γιατί όπως είπε “έχει super ματ φόρμουλα και extra SPF που προστατεύει την επιδερμίδα!”.

Stay tuned γιατί, όπως είπαμε, η Rimmel έχει μια τεράστια γκάμα προϊόντων που εμείς οι τυχερές λάβαμε μόλις λίγες μέρες πριν και έχουμε βάλει στο μικροσκόπιο!


Θα τα βρεις σε επιλεγμένα Hondos Center!

Read More

And More