Η Roger & Gallet έβγαλε την πρώτη σειρά περιποίησης προσώπου!

Όταν ακούς το όνομα ενός brand στο μυαλό σου γίνεται ένας αντανακλαστικός συνειρμός. Πάρε για παράδειγμα την Roger & Gallet που το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ακούς αυτές τις δύο λέξεις είναι αρώματα. Kαι μετά body lotion. Kαι μετά πολύ κίτρο (στο δικό μου μυαλό η σειρά είναι αυτή!).

Αλλά να που ήρθε η στιγμή αυτό να αλλάξει! Γιατί η Roger & Gallet μπαίνει φέτος για πρώτη φορά στα “χωράφια” της περιποίησης προσώπου και μάλιστα με μια ολοκληρωμένη σειρά που θα λατρέψουν τα κορίτσια 25 plus.

Η σειρά λέγεται Aqua Mirabilis και πρόκειται για ένα θαυματουργό ελιξίριο βασισμένο σε 18 φαρμακευτικά βότανα που καλλιεργούσαν οι μοναχοί από τον 17ο αιώνα. Μάλιστα, το 1727, η πατέντα του διάσημου ελιξιρίου κατοχυρώθηκε από το Πανεπιστήμιο της Κολόνιας.

Σήμερα, η μυστική συνταγή αποκαλύπτεται και ο μύθος ξαναζωντανεύει από τη Roger&Gallet. Αντλώντας έμπνευση από τη μοναδική σύνθεση, το Aura Mirabilis αποτελεί μετά από δεκαετίες την 1η φυτική φροντίδα προσώπου, εμπνευσμένη από παραδοσιακές συνταγές ομορφιάς. Φίνα αρώματα και υπέροχες καινοτόμες υφές υπόσχονται να δώσουν νέα διάσταση στη φροντίδα της επιδερμίδας.
Η σειρά αποτελείται από τέσσερα μοναδικά προϊόντα για ολοκληρωμένη φροντίδα ενώ best seller είναι ο ορός σε δύο φάσεις που βλέπεις παραπάνω.

Την σειρά θα την βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία ακριβώς όπως και τα αγαπημένα σου αρώματα και body lotion Roger & Gallet!

Read More

And More