Η Selena Gomez με τα πιο κοντά μαλλιά που την έχουμε δει

Η Selena Gomez μας είχε συνηθίσει σε ένα signature beauty look. Αλλά αυτό ήταν παλιά, προτού η Selena αποφασίσει να γίνει hair chameleon και να παίξει όχι ακριβώς στην κατηγορία της Kylie jenner, αλλά τουλάχιστον σε μια κατηγορία που δεν θα ξέρουμε με τι μήκος θα εμφανιστεί την επόμενη φορά.

Έτσι, λοιπόν, ενώ πριν λίγες εμφανίστηκε στο New York Fashion Week με μαλλιά μέχρι τους ώμους (aka lob), ο φακός των paparazzi την συνέλαβε με ένα νέο hair look και πιο συγκεκριμένα, bob.

Παραπάνω η Selena Gomez με πιο μακριά μαλλιά στο New York Fashion Week και παρακάτω η Selena Gomez με τα πιο κοντά με τα οποία την έχουμε δει, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.
Και παρά το γεγονός ότι κρατάει την Louis Vuitton City Steamer αξίας 3.830 δολαρίων, τα μαλλιά της είναι και πάλι κέντρο προσοχής. Και ξέρω τι σκέφτεσαι: ότι είναι κάπως… ατημέλητη, αλλά σκέψου πώς θα δείχνουν αυτά τα μαλλιά με το σωστό styling (hair styling αλλά και γενικά!). Ανυπομονούμε να τα δούμε να κάνουν το ντεμπούτο τους στο πρώτο επίσημο event!

Read More

And More