Η Tommy G ετοίμασε φοβερά δώρα για εμάς!

Η Tommy G είναι από τα αγαπημένα μας brands. Γιατί είναι ελληνική, γιατί εδώ θα βρεις super αποχρώσεις κραγιόν, γιατί τα Dual Lipstick- αυτά τα υγρά κραγιόν που μένουν για… πάντα στα χείλη- τα γνωρίζαμε πολύ πριν η Kylie Jenner αποφασίσει να τα κάνει trend με τα Lip Kit και γιατί οι τιμές τους δεν μας βγάζουν εκτός budget. Και μόλις προστέθηκε ένας ακόμη λόγος για τον οποίο αγαπάμε την Tommy G. Συνέχισε να διαβάζεις…

H MIGATO συνεργάζεται με την Tommy G προσφέροντας δώρα ομορφιάς
H MIGATO, στο πλαίσιο των φετινών της συνεργειών, ξεκινά μια νέα συνεργασία με την ελληνική εταιρεία καλλυντικών Tommy G, με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές της μια υπέροχη εμπειρία ομορφιάς, στα καταστήματά της αλλά και online μέσω του e-shop www.migato.com.

Η συνεργασία ξεκινά με μια σειρά beauty events σε επιλεγμένα καταστήματα MIGATO:

13/5 The Mall Athens & Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη
14/5 Τσιμισκή 25, Θεσσαλονίκη
19/5 Ερμού 1, Αθήνα
20/5 Γλυφάδα & Πάτρα
26/5 Χαλάνδρι
3/6 Nέα Ιωνία, Βόλος, Ηράκλειο
10/6 Ιωάννινα
17/6 Χαλκίδα
Με κάθε αγορά άνω των 50€ από τα επιλεγμένα καταστήματα MIGATO οι καταναλωτές θα κερδίζουν ένα ξεχωριστό δώρο ομορφιάς, συγκεκριμένα μια Mascara Smokey Eyes ή το best seller Dual No Transfer Lipstick στις πιο hot
αποχρώσεις της σεζόν.
Ταυτόχρονα, οι professional make-up artists του brand θα υποδέχονται τους καταναλωτές, προσφέροντας δείγματα προϊόντων, συμβουλές ομορφιάς και δωρεάν μαθήματα μακιγιάζ.
Δώρα ομορφιάς θα μοιραστούν και μέσω του e-shop www.migato.com σε όλες τις παραγγελίες άνω των 50€ που θα πραγματοποιηθούν σε ημερομηνία-έκπληξη που θα ανακοινωθεί μόνο από τα social media και το newsletter της MIGATO.

Read More

And More