Η Tyra Banks έβγαλε όλο το μακιγιάζ της στον αέρα της εκπομπής! Δες το βίντεο!

Δεν ξέρω ποια ακριβώς διαστροφή μας έλκει προς αυτή την κατεύθυνση αλλά οφείλεις να παραδεχτείς πως σου αρέσει τόσο να βλέπεις διάσημες χωρίς μακιγιάζ που θα μπορούσες να το κάνεις άνετα χόμπι σου! Και η Tyra Banks φροντίζει να μας τροφοδοτεί κάθε φορά με πλούσιο υλικό!

Το τελευταίο πράγμα που έκανε για να μας διεγείρει το ενδιαφέρον (και τα κατάφερε τέλεια!) ήταν να πάρει ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ και να αρχίζει να ξεβάφεται στα μισά της εκπομπής FABLife την οποία παρουσιάζει με την Chrissy Teigen.

Για την ακρίβεια, ντεμακιγιάζ έκανε όλο το πάνελ της εκπομπής με σκοπό να τους δείξει αργότερα η Tyra τα μυστικά για ένα flawless skin.

Βεβαίως, όπως είπαμε, δεν είναι η πρώτη φορά που η Tyra Banks εμφανίζεται χωρίς ίχνος make up αφού εκεί έξω στον κόσμο των social media έχει βγάλει την πιο πραγματική #nofilter #nomakeup selfie στον κόσμο των celebrities και μη για να μας αποδείξει πως είναι μια από εμάς και να μας κάνει να νιώσουμε με την σειρά μας κάμποσο καλύτερα με τον εαυτό μας (κάτι σαν: αφού είναι τα μοντέλα έτσι τι να πούμε κι εμείς!).

To flawless skin είναι το ζητούμενο στο make up στις μέρες (αυτό που δείχνεις αμακιγιάριστη ενώ μπορεί να φοράς τα πάντα!). Κι εδώ έχουμε κάποια υπερθαυματουργά beauty tips για το σωστό flawless από το δεξί χέρι της Laura Mercier!

Read More

And More