Η Zoë Kravitz έχει πλέον ξανθά καρέ μαλλιά!

Όταν σκεφτόμαστε την Zoe Kravitz σκεφτόμαστε μικροσκοπικά, μακριά, τέλεια πλεξιδάκια. Και είναι τόσο τέλεια αυτά τα πλεξιδάκια που το signature χτένισμά της έχει περάσει πολλές φορές και από το δικό μας μυαλό ή σωστότερα, το έχουμε φανταστεί και πάνω στα δικά μας μαλλιά!

Αλλά να που την Κυριακή η Zoe αποφάσισε να αλλάξει το look της 180 μοίρες κι έτσι από μακριά- μαύρα- με κοτσιδάκια να τα κάνει καρέ- ξανθά- και χωρίς. Όμως, δεν πρέπει να κάνεις κανέναν συνειρμό με όλες τις διάσημες ξανθιές με καρέ που τυχόν γνωρίζεις. Γιατί δεν θυμίζει σε τίποτα όλες αυτές!

Παρακάτω η νέα εκδοχή του εαυτού της για να καταλάβεις!


“Blond like Frank” έγραψε κάτω από αυτή τη photo κάνοντας λογοπαίγνιο με το τελευταίο άλμπουμ του Frank Ocean.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η Zoe Kravitz πήρε την απόφαση να αλλάξει τα μαλλιά της δεν είναι τυχαίο γεγονός. Το 2015 είχε δηλώσει στο C Magazine ότι “αρχικά το έκανα έτσι για πλάκα, σαν ωδή στα 90’s! Πλέον είναι πολύ σημαντικά για εμένα αυτά τα μαλλιά. Με κάνουν να νιώθω σαν κορίτσι που ανήκει στη μαύρη φυλή με φυσικά μαλλιά!”.

Επειδή, όμως, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτή η αλλαγή της είναι τυχαία επιλογή ή αν όντως βαρέθηκε, τι θα έλεγες να κάνουμε focus στο αποτέλεσμα; Ψήφισε στο poll παρακάτω για το πώς την προτιμάς!

Read More

And More