Η beauty ανακάλυψη της εβδομάδας: καλλυντικά από Kale! Γιατί τα αγαπήσαμε!

Όταν δουλεύεις σε ένα site ή/και περιοδικό μόδας και ομορφιάς η κατάσταση έχει ως εξής: κάθε εβδομάδα φτάνουν στο γραφείο νέα προϊόντα που εσύ καλείσαι να δοκιμάσεις και να γράψεις γι’αυτά. Αλλά όλα αυτά τα προϊόντα, με δεδομένο ότι είναι και κάμποσα, δεν σου τραβούν εξίσου την προσοχή σου!

Και υπάρχουν κι εκείνα, τα άλλα που ανοίγεις και δοκιμάζεις επί τόπου, τόσο που μπορεί να κυκλοφορείς σε ένα γραφείο με μάσκα προσώπου (είναι η δουλειά σου!).

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, έφτασε η σειρά Nip+Fab που βρίσκεις στα attica και που περιέχουν στην σύνθεσή τους kale.

Pause! Τι είναι το kale;
Το kale, σε περίπτωση που σου έχει διαφύγει, είναι ένα superfood το οποίο λατρεύουν οι stars του Hollywood και σου χαρίζει ωραία επιδερμίδα. Μάλιστα, η Victoria Beckham λατρεύει τα chips από kale (δες εδώ το σχετικό info).

Και συνεχίζω: αυτό το superfood το εντόπισα στην σειρά Kale Fix και υπάρχει κι ένα προϊόν που μας άρεσε πολύ: τα Kale Fix Make Up Removing Pads, δηλαδή τα εμποτισμένα βαμβάκια ντεμακιγιάζ με kale.

To task μου έχει ως εξής: η περιοχή γύρω από τα μάτια μου είναι αρκετά ευαίσθητη (κάνω κι εκείνη την θεραπεία για την ακμή που χειροτερεύει κάπως τα πράγματα) και οποιοδήποτε προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών την ερεθίζει ακόμη περισσότερο. Τα συγκεκριμένα pads άφησαν την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη και δροσερή κι έκαναν αρκετά καλή δουλειά με τη μάσκαρα (χρησιμοποιώ μια πολύ συγκεκριμένη που λατρεύω αλλά δυστυχώς δεν φεύγει σχεδόν με τίποτα!).

Η σειρά περιέχει επιπλέον ενυδατική κρέμα και μάσκα και είναι σαν μια ένεση υπερτροφών για την επιδερμίδα σου!

BTW: Ήξερες τι είναι το kale;

Read More

And More