Η beauty ανακάλυψη της εβδομάδας: καλλυντικά από ενεργό κολλαγόνο από… σαλιγκάρια!

Καθημερινά φτάνουν στο γραφείο νέα λανσαρίσματα και beauty αφίξεις. Τις οποίες καλούμαστε να δοκιμάσουμε. Και αφού τα δοκιμάσουμε όλα εκείνα που μας αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένες φτάνουν σε μορφή review και στα δικά σου μάτια- αυτιά!

Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, έφτασε στα χέρια μας η νέα σειρά περιποίησης προσώπου Benelica. Και σου κάνω αμέσως τις συστάσεις: η Benelica είναι μια σειρά που ανήκει στην εταιρία Incosal και αυτό που τράβηξε την προσοχή μας στην πρώτη- πρώτη μας επαφή ήταν η σύνθεσή της η οποία βασίζεται σε φυσικό ενεργό κολλαγόνο από σαλιγκάρια!

Η σειρά Benelica είναι μια… multi tasking σειρά, από αυτές που σου λύνουν τα χέρια μιας και κάνει ενυδάτωση, αντιγήρανση, δίνει λάμψη στην επιδερμίδα, σου εξασφαλίζει σφριγηλότητα κι έτσι δεν χρειάζεται να έχεις στο μπάνιο σου 156 διαφορετικές κρέμες. Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει την σειρά ξεχωριστή; Συνέχισε να διαβάζεις…

Η μαγική σύνθεση της σειράς Bebelica!
Το κύριο δραστικό συστατικό των καλλυντικών όπως σου είπα είναι το έκκριμα του σαλιγκαριού, από το οποίο λαμβάνονται τα δραστικά συστατικά (κολλαγόνο, γλυκολικό οξύ, αλλαντοίνη, βιταμίνες Α και Ε, πρωτείνες) σε ποσοστό 95%. Η εταιρία έχει καταφέρει να συνδυάσει το έκκριμα σαλιγκαριού, το οποίο έχει αποδειχτεί θαυματουργό για την αντιγηραντική του δράση με νεότερης γενιάς σύγχρονα δραστικά μόρια, όπως πεπτίδια, μικρο-υαλουρονικό οξύ βιοτεχνολογικής διεργασίας, εκχυλίσματα, γλουκοσίτες κ.ά.
Με απλά λόγια: η Benelica συνδυάζει την φύση με την τεχνολογία και δημιουργεί μια σειρά που κάνει την επιδερμίδα πιο ενυδατωμένη, πιο ελαστική και νεανική ενώ ενεργοποιείται παράλληλα η παραγωγή κολλαγόνου.

Η σειρά καλλυντικών προϊόντων Benelica πωλείται σε επιλεγμένα Φαρμακεία και αποτελείται από τις εξής κρέμες:

– Ενυδατική κρέμα (50ml) για ενυδάτωση, ελαστικότητα και προστασία από τη φωτογήρανση.
– Αντιγηραντική κρέμα (50ml) για μείωση, χαλάρωση και αναδόμηση επιδερμίδας.
– Κρέμα ματιών (30ml) για ελαστικότητα και μείωση ρυτίδων γύρω από τα μάτια.
– Serum Lifting (30ml) για αύξηση της σύσφιξης και λείανσης του δέρματος.
– Κρέμα Χεριών (75ml) για αναδόμηση της κατεστραμμένης επιδερμίδας και ενυδάτωση.
– Gel Αναζωογόνησης (50ml) για έλεγχο φλεγμονής, ενεργοποίηση, αναδόμηση και επιδιόρθωση της ενυδάτωσης.
– Κρέμα λαιμού και Decollete (50ml) για βιοενεργοποίηση της λάμψης του δέρματος, για αύξηση της δερματικής σύσφιξης και της τονικότητας του δέρματος.

Η σημείωση της beauty editor: Λάτρεψα το serum Lifting από την πρώτη κιόλας εφαρμογή για την τέλεια υφή του (σου χαρίζει πολύ δροσερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα) και τη μυρωδιά του. Επίσης, δεν βάρυνε καθόλου τη λιπαρή επιδερμίδα μου κι έτσι κέρδισε μια θέση στο beauty routine μου και την φοράω κάτω από την κρέμα μου!

Last chance info: Για περισσότερες πληροφορίες για το πού μπορείς να βρεις την σειρά μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη σελίδα εδώ.

Read More

And More