Η beauty editor του TLIFE, Νατάσα Μπερέκου, αναζητά το τέλειο foundation. Και το ανακαλύπτει

Μια από τις συχνότερες ερωτήσεις που φτάνουν εδώ στο TLIFE είναι “ποιο foundation να επιλέξω”. Όμως, αυτή η ερώτηση εκτός από “συχνότερη” είναι και η δυσκολότερη. Γιατί οι απαιτήσεις μας σε σχέσημε το foundation είναι πολλές. Θέλουμε να μας καλύπτει αλλά χωρίς να φαίνεται ότι φοράμε κάτι στο πρόσωπό μας, θέλουμε να ταιριάζει ακριβώς στον τόνο της επιδερμίδας μας για να μην το απλώνουμε σχεδόν μέχρι το… ντεκολτέ (yeap! Συμβαίνει κάποιες φορές!). Και θέλουμε να μας εμπνέει… εμπιστοσύνη, να παραμένει εκεί αναλλοίωτο για πολλές, πολλές ώρες και όχι, ας πούμε, πάνω στο T-shirt μας!

2691 δοκιμές και άλλα τόσα stand καλλυντικών μετά, σου έχω την απάντηση. Γιατί για ένα τόσο δύσκολο task μια beauty editor οφείλει να πάρει τους δρόμους και να επισκεφτεί κάμποσα corner εταιριών.

Στην Estee Lauder θα ανακαλύψεις το no 1 best seller σε ό,τι έχει να κάνει με foundation, το Double Wear Stay-in-Place SPF10. Ένα σταθερό & ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες, μη λιπαρό make up, δε ‘’λερώνει’’ τα ρούχα, και διατηρεί την ιδανική ισορροπία της υγρασίας στο δέρμα. Και φυσικά, το Double Wear με δείκτη SPF 10, περιέχει συστατικά που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες κάθε μέρα, όλη μέρα.

Όμως, αν ρωτάς την προσωπική μου γνώμη, δύο είναι τα hints που αγάπησα σε σχέση με το Double Wear Stay-in-Place SPF10 ή αλλιώς το makeup- πολλών- απαιτήσεων της Estee Lauder. Η μέρα μου ξεκινάει πολύ νωρίς το πρωί και δεν τελειώνει πριν τις 9 το βράδυ. Όλες αυτές τις ώρες δεν τις περνάω στο γραφείο μόνο αλλά πρέπει να βρίσκομαι σε παρουσιάσεις για νέα λανσαρίσματα, φωτογραφίσεις και ένα σωρό ακόμη υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: 1. δεν έχω το χρόνο (ούτε το χώρο!) να ανανεώνω το makeup μου όπου βρίσκομαι και 2. δεν υπάρχει περιθώριο να λερώσω τα ανοιχτόχρωμα ρούχα μου. Επίσης, η επιδερμίδα μου είναι αρκετά λιπαρή και πρέπει να αναπνέει ελεύθερα. Λοιπόν, το Double Wear Stay-in-Place SPF10 το φοράς στις 8 το πρωί και μετά απλώς ξεχνάς τι σημαίνει “φρεσκάρω το μακιγιάζ μου”.

Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό που με υπερενθουσίασε: σε συγκεκριμένα corner της Estee Lauder και σίγουρα στο Hondos Center Χαλανδρίου που επισκέφτηκα εγώ θα βρεις το απόλυτο gadget που “διαβάζει” το πρόσωπό σου και σου δείχνει ποια απόχρωση foundation σου ταιριάζει α-κρι-βώς! Χωρίς περιθώριο λάθους!

Επίσης, σε όλα τα corner της Estee Lauder όπου θα βρεις το αγαπημένο Double Wear Stay-in-Place Makeup υπάρχει και μια δεύτερη μέθοδος για να βρεις το makeup που είναι ακριβώς στον τόνο σου, επίσης χωρίς το παραμικρό περιθώριο λάθους.
Double Wear Stay-in-Place Makeup από την Estee Lauder ή αλλιώς το makeup για όλες εμάς που θέλουμε κάλυψη- διάρκεια- αναλλοίωτο αποτέλεσμα- χωρίς όμως αυτή την αίσθηση της ξηρότητας και που το 9-5 δεν είναι επιλογή. Σε 12 αποχρώσεις για να βρεις αυτήν ακριβώς που σου ταιριάζει ή αλλιώς, αυτήν που μπορείς να κάτσεις στον ήλιο χωρίς το άγχος της διχρωμίας με το λαιμό ή της φωτογήρανσης 😉

Read More

And More