Η καλύτερη συμβουλή που έχει πάρει η Chloë Grace Moretz είναι από τον αδερφό της. Τι της έχει πει

Το δεύτερο καλύτερο πράγμα από το να είσαι beauty editor είναι να έχεις αδερφή beauty editor. Η αδερφή μου, λοιπόν, είναι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο για τις δωρεάν beauty συμβουλές μου (χα)! Αλλά ακόμη και αν η αδερφή σου δεν είναι beauty editor αρκεί να έχεις μια αδερφή για να πάρεις, ή έστω να ανταλλάξετε μερικά tips ομορφιάς και συμβουλές.

Στην περίπτωση της Chloe Grace Moretz, όμως, τα πράγματα είναι κάμποσο διαφορετικά. Γιατί μια από τις καλύτερες beauty συμβουλές που έχει πάρει στη ζωή της, την έχει πάρει από τον αδερφό της.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Byrdie είπε: “Ο αδερφός μου ο Trevor ήταν αυτός που με μύησε στην κρέμα ματιών όταν ήμουν 10 ετών και μου είπε: “Δεν θα το μετανιώσεις!”. Λοιπόν, ορκίζομαι ότι έχω τα μάτια ενός μωρού. Και αυτό γιατί άρχισα να φοράω κρέμα ματιών από τα 10 μου!”.

Αλήθεια, πώς νιώθεις εσύ που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές και μπορεί να μην έχεις βάλει καλά- καλά την κρέμα ματιών στην ρουτίνα σου; Ή εσύ που έχεις αδερφή beauty editor και δε λες να την ακούσεις; Κάνε κλικ εδώ και δες 10 από τα αγαπημένα μας προϊόντα ματιών για να ξεκινήσεις asap!

Read More

And More