Η κρέμα που πρότεινε η Kate Middleton στην Michelle Obama! Just released!

Να κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ ανάμεσα στην Michelle Obama και την Melania Trump: να ανταλλάζουν ιδέες ομορφιάς! Όπως ακριβώς συμβαίνει, ας πούμε, με την Michelle Obama και την Kate Middleton!

Ο προσωπικός make up artist της Michelle Obama, ο Carl Ray τον οποίο μπορείς να κάνεις follow στο instagram εδώ, μίλησε στο Celebrities Style και αποκάλυψε πως το must have προϊόν της Michelle για τις ρυτίδες είναι το Biotulin Supreme Skin Gel. Συγκεκριμένα είπε: “Η Michelle Obama χρησιμοποιεί πολύ καιρό τώρα το οργανικό botox σε μορφή gel το οποίο της είχε προτείνει η Kate Middleton” και όπως συμπλήρωσε “το αποτέλεσμα στις ρυτίδες και στο πόσο τις απαλύνει είναι τεράστιο!”.

Τι είναι το Biotulin, τώρα: πρόκειται για οργανικό botox σε μορφή gel που περιέχει στη σύνθεσή του το εκχύλισμα του φυτού acmella oleracea το οποίο μειώνει τις συσπάσεις των μυών και απαλύνει τις ρυτίδες. Το συγκεκριμένο εκχύλισμα χρησιμοποιείται τοπικά.

Στην Ελλάδα δεν την έχουμε εντοπίσει, ωστόσο, την βρήκαμε online στο βρετανικό amazon. Κοστίζει περίπου 33 λίρες και αν σκεφτείς πως η Michelle Obama έχει οκτώ χρόνια που μπήκε στον Λευκό Οίκο αλλά μοιάζει σαν να μην πέρασε ούτε ώρα από την επιδερμίδα της, η κρέμα φαίνεται αρκετά catchy.

Read More

And More