Η νέα Global Beauty Director της Estee Lauder έχει το στιλ που όλες θέλουμε!

Υπάρχουν κορίτσια που βλέπεις και σου ασκούν μια τεράστια γοητεία χωρίς να πολυκαταλαβαίνεις το γιατί. Που το instagram τους είναι γεμάτο εικόνες που θέλεις να κοπιάρεις και με το στιλ τους συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η νέα Global Beauty Director της Estee Lauder.

Λέγεται Violette, έχει κάνει σπουδές στο École du Louvre στο Παρίσι και πιθανότατα να την έχεις ανακαλύψει ήδη μόνη σου στο instagram. Αν όχι, και χρειάζεσαι μερικές ακόμη καλαίσθητες εικόνες για το feed σου, μπορείς να την κάνεις follow εδώ!

Ο ρόλος της Violette θα είναι πολλαπλός αφού θα συμμετέχει στο product development, στην δημιουργία περιεχομένου για το κανάλι της Estee, θα την βλέπουμε στο instagram και φυσικά θα έχει και τον ρόλο της εκπαιδεύτριας.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουν την Violette στην Estee Lauder και ανυπομονούμε για αυτή την συνεργασία”, δήλωσε ο Stephane de La Faverie, Global Brand President της Estée Lauder. “Πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα makeup artist και lifestyle influencer με πάθος για την τέχνη και το χρώμα που θα φέρει την δική της μοναδική φωνή και ματιά στο brand. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με την Violette, για τις νέες ιδέες που πρόκειται να υλοιποιηθούν και για όλο αυτό το digital και διαδραστικό περιεχόμενο που πρόκειται να αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο”.

“Είναι μεγάλη τιμή για μένα η συνεργασία με την Estee Lauder. H Estee ήταν και είναι πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες σήμερα. Κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι η ομορφιά είναι ένας τρόπος να εκφράζεις τον εαυτό σου, ένας τρόπος να γιορτάζεις την θηλυκότητά σου. Αυτή είναι και η δική μου φιλοσοφία! Ανυπομονώ να συνδεθώ με όλες τις γυναίκες του πλανήτη μέσα από την Estee Lauder και να τις πάρω μαζί μου σε αυτό το μοναδικό ταξίδι!”, πρόσθεσε η Violette.

Ανυπομονούμε να δούμε τι έρχεται!

Read More

And More