Η νέα εμμονή της beauty editor είναι ένα make up που αλλάζει όλα τα δεδομένα!

Βιωματικό άρθρο no 4994: έχω είχα σταματήσει να φοράω make up εδώ και καναδυό χρόνια περίπου. Η υφή των περισσότερων που είχα δοκιμάσει ήταν βαριά, δεν είχα καμία όρεξη να μπλέκω με πινέλα και προτιμούσα όποτε έπρεπε να κάνω μακιγιάζ τις BB. Α! Κάτι ακόμη που δεν αντέχω σε σχέση με τα make up είναι αυτό το εφέ μάσκας, ειδικά μετά από όλα αυτά τα μηνύματα για flawless skin που έχουν περάσει στο υποσυνείδητό μου!

Όλα τα παραπάνω ίσχυαν μέχρι ένα μήνα περίπου πριν οπότε και στην ζωή μου μπήκε το ολοκαίνουριο Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Make Up της Estee Lauder (εν συντομία, θα μπορείς να συεννοηθείς στον πάγκο της Estee αν το ζητήσεις και Cushion Stick ή το make up που διάβασα στο TLIFE! Xα!).

Ας γίνουν οι συστάσεις ή, με άλλα λόγια, όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που με έκαναν να το αγαπήσω και να μιλάω συνέχεια γι’αυτό.

To Cushion Stick Make Up της Estee Lauder είναι το πιο πρακτικό make up που έχει περάσει από τα χέρια μου 12 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά. Στην άκρη του, όπως θα δεις και παρακάτω, υπάρχει ένα σφουγγαράκι (εξού και cushion που είναι η τελευταία huge τεχνολογία στην Κορέα, την καρδιά της κοσμετολογίας!) που το κάνει να απλώνεται πανεύκολα και χωρίς να λερώσεις καν τα χέρια σου. Άρα, δεν χρειάζεσαι πινέλα αρκεί να απλώσεις ταμποναριστά την ποσότητα που πρέπει στο πρόσωπό σου! Επιπλέον, το συγκεκριμένο σφουγγαράκι αφαιρείται, το πλένεις κι έτσι δεν τίθεται και θέμα υγιεινής. Μπορείς να το διατηρείς πάντα σαν καινούριο!
PHOTO CREDITS: Αλέξανδρος Μακρής
Επίσης, ο τρόπος που βγαίνει το προϊόν είναι πολύ παιχνιδιάρικος! Απλώς στριφογυρίζεις το κάτω μέρος και εμφανίζεται. Όσο για τον παράγοντα λάθους (έχει συμβεί σε όλες μας!) αν βγάλεις παραπάνω ποσότητα απ’ όση χρειάζεσαι απλώς στριφογυρνάς από την αντίθετη φορά και το προϊόν μπαίνει ξανά μέσα!
Στα plus του ολοκαίνουριου make up της Estee Lauder που έχει ξελογιάσει ήδη όλες τις beauty addicts είναι το γεγονός ότι το βάζεις… τυφλό σύστημα! Την ώρα που περιμένεις το ταξί, στο αυτοκίνητο (οk, όταν σε πιάσει κόκκινο!), όταν μιλάς στο τηλέφωνο ή όπου! Και τώρα, ας κάνουμε focus στο αποτέλεσμα: η υφή του είναι τόσο λεπτόρρευστη και το αποτέλεσμα που εξασφαλίζει στο πρόσωπό σου τόσο φυσικό ώστε φαίνεται σαν να μην φοράς τίποτα την στιγμή, όμως, που η επιδερμίδα σου είναι αψεγάδιαστη! Και δεν υπάρχει πιο αυστηρός κριτής από το φυσικό φως της μέρας!

Και φυσικά, το φοράς all day and night long! Στο γραφείο, στις εξόδους σου, στο κυριακάτικο brunch που θες να δείχνεις πιο φυσική, στο πρώτο ραντεβού (για να υπάρξει και δεύτερο), ως touch up στο ασανσέρ από τον πρώτο μέχρι τον τρίτο (την ώρα που πας στο δεύτερο ραντεβού ;).
Από την θεωρία στην πράξη!
Το Εstee Lauder Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Make Up κυκλοφορεί τέλος Οκτωβρίου, θα το βρεις σε έξι αποχρώσεις και παρακάτω σου έχουμε και τρεις ιδέες για τρία διαφορετικά looks/ make up που μπορείς να κάνεις με την νέα σου beauty αγάπη!

Date night make up

Office chic



Sunday brunch


PHOTO CREDITS: Αλέξανδρος Μακρής

Read More

And More