Η νέα συλλεκτική σειρά της MAC κάνει πραγματικότητα το κορεάτικο όνειρό μας!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που είμαστε εθισμένες στη MAC. Αρχικά γιατί εδώ θα βρεις ότι απόχρωση κραγιόν βάλει ο νους και οπωσδήποτε το τελειότερο nude ever (τσέκαρε οπωσδήποτε το Matte Velvet Tedddy). Σε αυτό πρόσθεσε και το γεγονός ότι η MAC πολλές φορές μέσα στον χρόνο συνεργάζεται με σχεδιαστές και όχι μόνο και από κοινού κυκλοφορούν τις πιο τέλειες και limited edition συλλογές μακιγιάζ.

Αν δε, έχεις εμμονή και με την Κορέα αυτή η συλλογή θα γίνει η αγαπημένη σου όλων! Γιατί η MAC συνεργάζεται με ένα top αυτή την στιγμή σχεδιαστικό δίδυμο και από κοινού κυκλοφορούν την σειρά Steve J & Yoni P σειρά μακιγιάζ.

Η σειρά αποτελείται από κραγιόν, σκιές, παλέτες για τα μάγουλα και αυτό που την κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή, πέρα από τo… στο- τέλειο- millennials- pink packaging είναι και το γεγονός ότι κάθε προϊόν έχει ένα σκίτσο σχετικό με το σημείο του προσώπου στο οποίο απευθύνεται. Χείλη στο κραγιόν, μάτια στις σκιές και πάει λέγοντας.

Παρακάτω μια μικρή γεύση από τα προϊόντα που έφτασαν στο γραφείο λίγες μέρες πριν…

H συλλογή κυκλοφορεί 1η Ιουνίου και αν θες κάποιο από αυτά τα προϊόντα να φτάσει στα χέρια σου, πρέπει να είσαι σε απόλυτη εγρήγορση!

Read More

And More