Η ολοκαίνουρια σειρά προσώπου που έκλεψε την καρδιά των beauty editors!

Όταν είσαι beauty editor από τα χέρια σου περνάνε δεκάδες προϊόντα. Κι επειδή ακριβώς είσαι συνηθισμένη σε αυτά τα δεκάδες προϊόντα δύσκολα ενθουσιάζεσαι (ακόμη και αν είσαι ενθουσιώδης από τη φύση σου όπως εγώ). ΟΜΩΣ, όταν έχεις να κάνεις με νέους όρους, μυρωδιά που σε ξελογιάζει και υφή που δεν ενοχλεί τη λιπαρή επιδερμίδα σου (όπως η δική μου), τότε μιλάς στις φίλες σου για τη νέα σου beauty ανακάλυψη με ορθάνοιχτα από ενθουσιασμό μάτια.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: είμαι σε εκείνη την ηλικία που μια απλή ενυδατική κρέμα δεν μου αρκεί. Έχω εντοπίσει ήδη τις πρώτες ρυτίδες στον καθρέφτη μου, το πρόσωπό μου δείχνει κάπως κουρασμένο και δεν τολμάω να βάλω δίπλα- δίπλα τη φωτογραφία που τράβηξα προχθές με μια άλλη από τα 20 μου. Με άλλα λόγια: μου λείπει το παλιό, νεανικό μου πρόσωπο (ορίστε το είπα!). Όταν, λοιπόν, πριν αρκετές μέρες βρέθηκα στην παρουσίαση των νέων λανσαρισμάτων της Estee Lauder και πάνω στο τραπέζι βρισκόταν ένα κλειδί που… “με αυτό, Νατάσα, μπορείς να ξεκλειδώσεις τη νεότητα της επιδερμίδας σου”, όπως μου είπε η Μάρσια, ήξερα πως είχα βρει την επόμενη σειρά που θα έμπαινε στο ντουλάπι του μπάνιου μου και την καθημερινή μου ρουτίνα! Ας γίνουν οι συστάσεις, λοιπόν!

Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Collection: η σειρά που ξεκλειδώνει την νεότητα της επιδερμίδας μας!

Η ολοκαίνουρια σειρά της Estee Lauder έχει αυτό το κλειδί που ξεκλειδώνει την νεότητα της επιδερμίδας σου, ή καλύτερα, ξεκλειδώνει την ίδια τη δυνατότητα του δέρματος να παραμένει νέο! Μάλιστα, αυτό το κλειδί είναι… πασπαρτού αφού την συγκεκριμένη σειρά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε κάθε ηλικία, έχει ενυδατική και αντιγηραντική δράση, σου εξασφαλίζει υγιές και ξεκούραστο πρόσωπο, δίνει λάμψη και πολλά, πολλά ακόμη! Κι επιπλέον ένα σημαντικό part: δεν δημιουργεί ακμή, ένα info που ξέρω πως σε αφορά με δεδομένο ότι η ενήλικη ακμή είναι ένα φαινόμενο που εντείνεται.

Εκχύλισμα Moringa: το μαγικό συστατικό της Estee Lauder για το οποίο θα μιλά όλος ο κόσμος!


Ο διεθνούς φήμης βιολόγος φυτών, Dr. Ilya Raskin και το δέντρο της ζωής!

Θυμήσου αυτή τη λέξη: MO-RI-NGA! Προφέρεται ακριβώς όπως το διαβάζεις (μορίνγκα), πρόκειται για ένα φυτό που είναι γνωστό και ως “δέντρο της ζωής” και το εκχύλισμά του είναι βασικό συστατικό της κρέμας που θα ξεκλειδώσει τη νεότητα της επιδερμίδας σου για πάντα, της ολοκαίνουριας κρέμας Estee Lauder που έχει ενθουσιάσει όλες εμάςτις “δύσκολα ενθουσιαζόμαστε” beauty editors! Αυτό που ουσιαστικά κάνει το συστατικό/ superfood για το οποίο τους επόμενους μήνες θα διαβάζεις παντού, είναι να αυξήσει την Nrf2 (πρωτεϊνη που είναι γνωστή και ως “Φύλακας της Νεότητας”) στα κύτταρα. Κάτι ακόμη που πρέπει να ξέρεις για την Nrf2 είναι πως καθώς το δέρμα γερνά, τα φυσικά επίπεδα και η δραστηριότητα της NRf2 μειώνονται, μειώνοντας έτσι και την φυσική δυνατότητα του δέρματος να αντισταθεί στις φθορές. Το αποτέλεσμα είναι η ορατή γήρανση του δέρματος. Ή μάλλον, το αποτέλεσμα ΗΤΑΝ…

Η σειρά Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Collection της Estee Lauder αποτελείται από την κρέμα Global Anti-Aging Cell Power Creme την οποία φοράς πρωί και βράδυ πάνω από τον ορό Advanced Night Repair (σου έχω μιλήσει γι’αυτόν εδώ!) και το Wake Up Balm, ένα ευέλικτο balm που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ μόνο του, ή επάνω από την ενυδατική κρέμα κάθε φορά που η επιδερμίδα έχει ανάγκη από μια άμεση λάμψη.

Τώρα έχεις το κλειδί! Απλώς… χρησιμοποίησέ το!

Read More

And More