Η ομορφιά έχει γίνει προσωπική υπόθεση! Η beauty editor σε βοηθάει να φτιάξεις το δικό σου… sur mesure πρόγραμμα για τέλεια επιδερμίδα!

Μια από τις δυνατότερες τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς αυτή τη στιγμή είναι το individuality ή, αλλιώς, η διαφορετικότητα. Επιτέλους (!) ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς συνειδητοποίησε ότι καθεμία από εμάς είναι διαφορετική και με διαφορετικές ανάγκες.

Για να στο αποδείξω θα σε πάω μια βόλτα στα catwalks: ενώ παλιότερα, όλα τα μοντέλα είχαν λίγο- πολύ τα ίδια μαλλιά, πλέον περπατάνε στο catwalk έχοντας τα μαλλιά με τα οποία έχουν γεννηθεί, απλώς με το κατάλληλο styling.

Και τώρα ας περάσουμε από τα catwalk στην καθημερινότητά μας και σ’ αυτό που μας απασχολεί περισσότερο: την επιδερμίδα μας. Η καθεμία από εμάς έχει διαφορετικό τύπο επιδερμίδας, βρίσκεται σε διαφορετική ηλικία, κάποια είναι πιο λιπαρή, κάποια άλλη έχει ως βασική της ανησυχία την χαλάρωση στο περίγραμμα του προσώπου. Και αν συνεχίσω να πληκτρολογώ, μπορώ να επιστρατεύσω άπειρα παραδείγματα διαφορετικών beauty ανησυχιών. Είναι- λοιπόν- λογικό να θέλουμε μία ρουτίνα ομορφιάς που καλύπτει απόλυτα τις δικές μας και μόνο δικές μας ανάγκες.

Η FREZYDERM φέρνει τη sur mesure περιποίηση στην καθημερινή φροντίδα ομορφιά μας

Υπάρχει κάποια στιγμή που η κρέμα μας είναι μεν δραστική αλλά όχι θαυματουργή. Είναι εκείνες οι περίοδοι όπου εντοπίζουμε περισσότερες ατέλειες στον καθρέφτη μας ή είμαστε περισσότερο αγχωμένες ή ξενυχτάμε εντατικά. Επίσης, ενδεχομένως να ετοιμαζόμαστε για ένα σημαντικό event. Πάρε για παράδειγμα, το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όπου θέλεις να είσαι super λαμπερή και ξεκούραστη. Σε αυτήν την περίπτωση, έρχονται τα Cream Boosters Velvet Concentrate από τη FREZYDERM, η πρώτη σειρά με 14 υπερσυμπυκνωμένες συνθέσεις που ενισχύουν τη δράση της καθημερινής ενυδατικής ή αντιγηραντικής κρέμας, αφού πρόκειται για προϊόντα super ενισχυμένα σε δραστικά συστατικά. Επιπλέον, παρέχουν τη δυνατότητα δημιουργίας εξειδικευμένων πρωτοκόλλων ομορφιάς σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες της επιδερμίδας μας. Είναι σαν να έχεις το δικό σου sur mesure πρόγραμμα ομορφιάς!14 διαφορετικές ανάγκες, 14 διαφορετικά boosters από την πρώτη εταιρεία που φέρνει στη ζωή μας και στη φροντίδα της επιδερμίδας μας την… tailor made λογική, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να φροντίσει την καθεμία από εμάς ξεχωριστά! Γιατί η καθεμία από εμάς είναι ξεχωριστή.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι α) να διαλέξεις από τα 14 Skin Boosters Velvet Concentrate εκείνο ή εκείνα που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες β) να το/τα χρησιμοποιήσεις εντατικά για 10 μέρες σε καθαρή επιδερμίδα, πριν την κρέμα σου.
Ένα tip που εφαρμόζω εγώ: διαφορετικό beauty combo το πρωί και το βράδυ: Antispot Booster Cream για το πρωί, για χρωματική ομοιογένεια (τα σημάδια και οι δυσχρωμίες με απασχολούν αρκετά) και Super Booster (το super δραστικό προϊόν της σειράς) το βράδυ. 10 μέρες συνεχούς αγωγής αρκούν για να δεις το πρόσωπό σου το επόμενο πρωί και να διαπιστώσεις ότι τα νέα Cream Boosters Velvet Concentrate της FREZYDERM είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόσουν.
Θα αφιέρωνα επίσης γραμμές ολόκληρες για αυτήν τη βελούδινη υφή που αφήνει το τέλειο ματ αποτέλεσμα και δημιουργεί την τέλεια βάση για το foundation σου και την κρέμα σου ακόμη και αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή αλλά σε αφήνω να την ανακαλύψεις μόνη σου! Εκτός αν έχεις δοκιμάσει την κορυφαία αντηλιακή κρέμα, Sunscreen Velvet Face της FREZYDERM οπότε αυτή η αίσθηση είναι ένας ακόμη λόγος να δοκιμάσεις τα Cream Boosters όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Last chance info:

– Πώς ακριβώς χρησιμοποιούνται τα Cream Boosters Velvet Concentrate της FREZYDERM; Πάτησε play στο video που θα δεις παρακάτω!

Το ρεβεγιόν πλησιάζει και χρειάζεσαι μόνο δέκα μέρες για να αποκτήσεις την λαμπερή επιδερμίδα που θέλεις!
Το ρεβεγιόν πλησιάζει και χρειάζεσαι μόνο δέκα μέρες για να αποκτήσεις την λαμπερή επιδερμίδα που θέλεις με τα νέαCream Boosters Velvet Concentrate της FREZYDERM!