Η πρώτη βαφή που κάνει τα μαλλιά σου να αλλάζουν χρώμα ανάλογα με την διάθεσή σου

Ο κόσμος της ομορφιάς είναι γεμάτο καινοτομίες, τεχνολογικές ανακαλύψεις, φαντασία και έμπνευση. Αλλά όση έμπνευση κι αν επιστρατεύαμε δεν θα φανταζόμασταν ποτέ ότι θα σκεφτόταν ποτέ κανείς να δημιουργήσει βαφή μαλλιών η οποία να αλλάζει χρώμα ανάλογα με την διάθεσή μας! Και όμως…

Η συγκεκριμένη δημιουργία αποτελεί έμπνευση μιας… μάγισσας, της Lauren Bowker (αξίζει να την κάνεις ένα search στο google) η οποία χρησιμοποιεί την μόδα και την ομορφιά για να εκφραστεί μέσα από αυτή. Η ίδια, μίλησε στο Dazed για την beauty ανακάλυψή της αυτή που θα φέρει τα πάνω κάτω στον κόσμο της ομορφιάς και είπε τα εξής: “πάντα μου άρεσε να αναμειγνύω πράγματα! Ακόμη και σαν μικρό παιδί αναμείγνυα διάφορα μεταξύ τους και δημιουργούσα νέα προϊόντα ομορφιάς χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα ότι έκανα κάτι τέτοιο”.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να δώσει μια εξήγηση πίσω από τη… μαγική αυτή βαφή της: “Όλα είναι θέμα χημείας. Η βαφή που έφτιαξα δημιουργεί αντίδραση όταν έρθει σε επαφή με τον ζεστό και τον κρύο αέρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζει χρώμα. Αν, ας πούμε, έχεις κόκκινα μαλλιά και βρεθείς στον αέρα μπορεί τα μαλλιά σου να γίνουν μπλε!”.

Η βαφή της αυτή λέγεται Fire και θα κάνει το ντεμπούτο της από μέρα σε μέρα στο πλαίσιο του London Fashion Week, στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της σειράς UNSEEN που φέρει την υπογραφή της πολυτάλαντης Lauren Bowker που κάποιοι προτιμούν να αποκαλούν μάγισσα.

Ξέχασέ τα όλα! Αυτά που διάβασες παραπάνω είναι πολύ λίγα σε σχέση με το θεαματικό βίντεο που θα δεις παρακάτω…

Read More

And More