Η τρομακτική φωτογραφία με τα αιθέρια έλαια που έγινε viral

Τα αιθέρια έλαια δεν είναι απλή υπόθεση. Πρόκειται για συμπυκνωμένες μορφές ελαίων που αντλούνται από λουλούδια και δεν χρησιμοποιούνται ποτέ απευθείας πάνω στο δέρμα, αλλά αντίθετα πρέπει α) να τα αραιώσεις β) να ακολουθήσεις συγκεκριμένες οδηγίες χρήσης.

Βεβαίως, οι οδηγίες χρήσης είναι κάτι που συχνά προσπερνάμε (στ’αλήθεια, ποια από εμάς τις διαβάζει;) και πολλές φορές η αντανακλαστική μας σκέψη είναι “Σιγά! Τι μπορεί να μου συμβεί!”. Κάπως έτσι, λοιπόν, σκέφτηκε και η Elise Nguyen που θα μπορούσε να είναι μια από εμάς, τις απρόσεκτες. Η ίδια χρησιμοποίησε ένα αιθέριο έλαιο τοπικά στο λαιμό και στους καρπούς και πήγε για yoga. Μετά από την yoga και έχοντας τον ιδρώτα και τα αιθέρια έλαια στο σώμα της, αποφάσισε να κάνει solarium για να πάρει ελάχιστο χρώμα. Το επόμενο πρωί, λοιπόν, ξύπνησε κάπως έτσι…

PAUSE: Σου δίνω μια ακόμη ευκαιρία να μην το δεις αν δεν αντέχεις!

Η ίδια ανέβασε τις φωτογραφίες με τις σοκαριστικές εικόνες που βλέπεις παραπάνω γιατί, όπως είπε, όσο ο καιρός ζεσταίνει και υπάρχει μεγαλύτερη ηλιοφάνεια, ήθελε να προειδοποιήσει όσο περισσότερους ανθρώπους γινόταν!

Εν τω μεταξύ κράτησε πάντα στο νου σου το εξής: δεν υπάρχουν κακά προϊόντα, υπάρχει κακή χρήση. Κάποιος που κρατάει ένα μαχαίρι μπορεί να θέλει απλώς να κόψει σαλάτα και κάποιος άλλος να σκοτώσει άνθρωπο. Το μαχαίρι είναι πάντα!

Read More

And More