Η βραβευμένη τραγουδίστρια Ellie Goulding είναι το νέο πρόσωπο του Pantene Pro-V στην Αγγλία!

Το τραγούδι της, Love Me Like You Do το άκουγες στο repeat έναν περίπου χρόνο πριν όταν είχαν βγει Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι στον κινηματογράφο. Αλλά όλα της τα τραγούδια σου αρέσουν έτσι κι αλλιώς! Ο λόγος για την Ellie Goulding που εκτός από υπερτέλεια φωνή έχει και πολύ όμορφα μαλλιά και επίσημα είναι πλέον το πρόσωπο του Pantene Pro-V για την Μεγάλη Βρετανία.

Όμως, πέραν των όμορφων μαλλιών της η συνεργασία αυτή δεν είναι τυχαία και για άλλο λόγο: το Pantene Pro-V και η Ellie Goulding πρεσβεύουν ότι η δύναμη είναι ομορφιά. Όταν νιώθεις δυνατός μπορείς να κάνεις τα πάντα. Δυνατός σημαίνει να μην το βάζεις κάτω, να συνεχίζεις να παλεύεις και να σηκώνεσαι ξανά αφού έχεις πέσει. Αυτό ισχύει και για τα μαλλιά μας: τα δυνατά μαλλιά είναι όμορφα μαλλιά.

Η Ellie Goulding ταιριάζει απόλυτα με αυτό που πρεσβεύει το Pantene Pro-V, είναι δυνατή γεμάτη αυτοπεποίθηση και επιτυχημένη σε ό,τι κι αν κάνει. Προκαλεί συνέχεια τον εαυτό της είτε κάνοντας σκληρή προπόνηση στο γυμναστήριο είτε τραγουδώντας σε ένα γεμάτο στάδιο είτε σαν πρότυπο ομορφιάς.
«Όταν νιώθω δυνατή μπορώ να κάνω τα πάντα. Όταν τα μαλλιά μου είναι δυνατά μπορώ να κάνω τα πάντα χωρίς να ανησυχώ για τη φθορά.» είπε η Ellie.
Αποστολή των επιστημόνων του Pantene Pro-V είναι να σας εξασφαλίζουν κάθε μέρα πιο όμορφα και δυνατά μαλλιά από ποτέ. Αναζητούν ασταμάτητα ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η επιστήμη, γιατί θέλουν περισσότερα για τα μαλλιά σας και πιστεύουν ότι το ίδιο θα πρέπει να θέλετε και εσείς.
“Καθημερινά υποβάλλω τα μαλλιά μου σε διάφορες δοκιμασίες, όπως έντονο styling ή βαφή ειδικά όταν βρίσκομαι σε περιοδεία. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου αλλά τώρα που ανακάλυψα το Pantene Pro-V δεν το αλλάζω. Τα μαλλιά μου χάρη στο Pantene Pro-V είναι όμορφα και δυνατά.»
Ο Ben Cooke, Pantene Pro-V Ηair Stylist Ambassador στην Αγγλία, προτείνει για τα μαλλιά της Ellie τη σειρά Pantene Pro-V “Αναδόμηση και Προστασία” για ενυδάτωση και θρέψη. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, μαλλιά όμορφα και δυνατά!

Read More

And More