Δες την χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ του οίκου Chanel!

Κάθε τέτοια εποχή οι αγαπημένοι μας οίκοι καλλυντικών δημιουργούν τις limited edition συλλογές τους. Ένας εξ αυτών είναι και ο οίκος Chanel που κάθε χρόνο φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της wish list μας! Η φετινή limited edition συλλογή φέρει τον τίτλο La Collection Libre de CHANEL 2016 και είναι γεμάτη με το γνωστό glossy packaging και ροδαλές αποχρώσεις στο περιεχόμενό του.

Πάρε μια γεύση από την limited edition συλλογή μακιγιάζ παρακάτω (ναι, δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θες περισσότερο! Συμβαίνει σε όλες μας!)…


Παραπάνω τα βερνίκια Le Vernis Pink Rubber και Hyperrose Glass, το eyeliner σε μορφή pot Calligraphie de CHANEL και η παλέτα ματιών Palette Architectonic CHANEL.

Παραπάνω, το eyeliner σε μορφή pot Calligraphie de Chanel Hyperblack, τα βερνίκια Le Vernis Pink Rubber and Hyperrose Glass, και το ρουζ Joues Contraste Hyperfresh. Το συγκεκριμένο χρώμα αποτυπώνει την υγεία και την φρεσκάδα στο πρόσωπό σου, σαν να γύρισες μόλις από μια βόλτα στην εξοχή ή σαν να εισέπραξες το πιο υπέροχο κομπλιμέντο που σε έκανε να αναψοκοκκινίσεις.

Last but not least: τα πιο cute και classy ταυτόχρονα mini πινέλα σε ένα τέλειο νεσεσέρ, τα Les Minis de CHANEL.

Λοιπόν, κατάφερες να αποφασίσεις;


Read More

And More