H Shiseido έβγαλε 16 ολοκαίνουρια κόκκινα κραγιόν! Κι όμως, υπάρχουν!

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που φτάνουν εδώ στο TLIFE είναι τι κόκκινο κραγιόν να αγοράσω. Λοιπόν, κάτι που ίσως δεν γνώριζες είναι πως το κόκκινο κραγιόν δεν είναι απλή υπόθεση. Το να επιλέξεις το τέλειο κόκκινο που πάει στον τόνο της επιδερμίδας σου ή στην διάθεσή σου (ναι, υπάρχει και αυτό το σετάρισμα!) είναι τόσο δύσκολο όσο να βρεις την ιδανική κρέμα προσώπου.

Αντί να σου απαντήσω γενικόλογα, ξέρω ακριβώς πού πρέπει να πας. Είναι το ίδιο spot που επισκεφτήκαμε κι εμείς πρόσφατα: το corner της Shiseido! Η Shiseido, λοιπόν, μόλις λάνσαρε την σειρά Rouge Rouge με 16 ολοκαίνουρια κραγιόν!

Τα συγκεκριμένα 16 κραγιόν χωρίζονται σε τέσσερις υποκατηγορίες ανάλογα με το πόσο τολμηρή, ελκυστική ή ό,τι νιώθεις εσύ η ίδια και όχι μόνο αυτό! Οι experts της Shiseido θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις την τέλεια απόχρωση κόκκινου σύμφωνα και με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Όσον αφορά το αποτέλεσμα που αφήνει στα χείλη σου, επειδή το δοκίμασα και το λάτρεψα (σημείωσε το Bloodstone αν θες κάτι έντονο, βαθύ και σκούρο), είναι ενυδατικό, χωρίς καμία αίσθηση τραβήγματος και παρά το γεγονός ότι γλιστράει πάνω στην επιφάνεια των χειλιών σου μένει σταθερό για 3-4 ώρες!

Και για την ιστορία: το πρώτο προϊόν της Shiseido ήταν μια κόκκινη λοσιόν που λεγόταν Eudermine. Οπότε αν δεν είχε η Shiseido εξειδίκευση σε αυτό το χρώμα, τότε… ποια;

Από την θεωρία στην πράξη: Πώς να φορέσεις σωστά το κόκκινο κραγιόν! Για να δεις τα tips που δεν σου είπε ποτέ κανείς (μέχρι σήμερα!)

Read More

And More