Ίσως να μην χρειαστεί να κάνεις ποτέ ξανά μακιγιάζ χάρη σε αυτή την νέα τεχνολογία (αλήθεια)!

Έχουμε αφιερώσει εργατοώρες για να σου γράψουμε γι’αυτό το trend με το flawless skin, πώς γίνεται, ποια προϊόντα θα χρειαστείς και ποιες λεπτές και προσεκτικές κινήσεις πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις αυτή την τέλεια επιδερμίδα που θα δείχνει σαν την δική σου επιδερμίδα. Και ξυπνάς μια μέρα και οι επιστήμονες έχουν αναπτύξει το second skin technology! Ή κάπως έτσι…

Το story είναι το εξής: οι επιστημονικοί ερευνητές του Massachusetts Institute of Technology και του Harvard Medical School συναντήθηκαν και δημιούργησαν από κοινού μια ολοκαίνουρια τεχνολογία που εσωκλείεται σε μια κρέμα η οποία κάνει το botox, το υαλουρονικό ή όποια άλλη μέθοδο να φαίνεται passe!

Η κρέμα αυτή απλώνεται σε δύο στάδια πάνω στην επιδερμίδα και αυτό που κάνει είναι να δημιουργεί από πάνω ένα δεύτερο, υγιές δέρμα χωρίς σπυράκια, ρυτίδες, δυσχρωμίες ή όποια ατέλεια πασχίζουμε με το botox να εξαλείψουμε ή με το μακιγιάζ να καλύψουμε!

Το επαναστατικό προϊόν- τεχνολογία θα γίνει ευρέως γνωστό με το όνομα XPL και προέρχεται από τα εργαστήρια Olibo- αδερφή εταιρία της Living Proof (τα σαμπουάν με πρόσωπο της Jennifer Aniston).

Κι επειδή όλα αυτά είναι πολύ λίγα σε σχέση με το βίντεο που θα δεις παρακάτω πάτησε play!

Εν τω μεταξύ, και μέχρι η τεχνολογία αυτή να μπει σε πολλές κρέμες ή όποια προϊόντα εκεί έξω, μάθε παρακάτω πώς θα πετύχεις το flawless skin με το μακιγιάζ σου!

Read More

And More