Jessica Alba: αυτά είναι τα 3 προϊόντα που χρησιμοποιεί τώρα το αγαπημένο μας beauty icon

Η Jessica Alba είναι ένα από τα αγαπημένα μας it girls γιατί έχει α) τέλειο στιλ β) τέλεια επιδερμίδα. Και είτε είσαι fashion, είτε beauty editor δεν μπορείς παρά να ασχολείσαι πολύ συχνά και πολύ πυκνά μαζί της.

Πιάσε, λοιπόν, μολύβι γιατί η Jessica Alba μόλις αποκάλυψε τα αγαπημένα της beauty προϊόντα- gadget, τα οποία μάλιστα παίρνει μαζί της στο αεροπλάνο με αποτέλεσμα όποιος κάθεται δίπλα της να την θεωρεί τρελή, όπως είπε στην Sunday.

Πιο συγκεκριμένα σε κάθε πτήση παίρνει μαζί της και εφαρμόζει τις μάσκες ματιών Joanna Vargas και κάνει μασάζ με την συσκευή Braun Facial Spa. “Μου αρέσει πολύ να προετοιμάζω την επιδερμίδα μου, ειδικά όταν είναι ξηρή, με την συσκευή Braun facial spa, η οποία λόγω μεγέθους είναι πολύ εύκολο να μεταφέρω παντού μαζί μου. Απλώς καθαρίζω το πρόσωπό μου και το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα μου είναι πολύ απαλό. Έπειτα, μου αρέσει να βάζω τις μάσκες ματιών Joanna Vargas και συγκεκριμένα τις Bright Eye Firming. Είναι φανταστικές, έχουν αυτή την υφή gel που τις κάνει super ενυδατικές ενώ παράλληλα νιώθω μια πολύ δροσερή αίσθηση κάτω από τα μάτια μου. Τις αφήνω για περίπου 10 λεπτά και σβήνουν τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας και με κάνουν να νιώθω επίσης φωτεινή και ξύπνια.

Επίσης, φαίνεται πως η Jessica Alba έχει λατρεία στα gadget ομορφιάς αφού χρησιμοποιεί μια ακόμη ιδιαίτερη συσκευή, την Nurse Jamie Instant Uplift, ειδικά κάτω από το πηγούνι γιατί την κάνει να νιώθει σαν να κάνει γυμναστική στο πρόσωπό της.

Last but not least, το πιο αγαπημένο της προϊόν ομορφιάς είναι το concealer: “αφού ολοκληρώσω με όλα θα βάλω concealer τοπικά και θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω στην επιδερμίδα μου”.
Jessica – who is the co-founder of Honest Beauty – explained: “And this is a really fun new device that I’ve got. What it

Αλήθεια, εσύ έχεις κάποια δικά σου μυστικά ομορφιάς που θα ήθελες να μοιραστείς; Κι επίσης: μπήκες στον πειρασμό να δοκιμάσεις κάποια από τα προϊόντα- tips της Jessica Alba; Υποψιάζομαι πως ναι!

Read More

And More