Julia Roberts: γιατί η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο είναι μια από εμάς

Υπάρχει κάτι γοητευτικό όταν μαθαίνεις ότι με τις αγαπημένες σου stars μοιράζεσαι τις ίδιες beauty συνήθειες. Ειδικά όταν αυτές οι stars έχουν και τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας του κόσμου. Ας μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα: πριν λίγες μέρες η Julia Roberts πήρε για πέμπτη φορά τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας για το 2017 (η πρώτη ήταν το 1991 όταν ήταν μόλις 23 ετών).

Σήμερα, 26 χρόνια μετά, η ίδια δηλώνει το ίδιο γοητευμένη με την πρώτη φορά σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Επί της ουσίας, όμως, η Julia Robers έχει αλλάξει το beauty know- how της και γνωρίζει ακριβώς τι την κολακεύει, τι όχι και πώς να φορέσει το τάδε ή το δείνα προϊόν.

Ας γίνω πιο συγκεκριμένη: σε μια συνέντευξη που έδωσε μόλις στο People η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για τα beauty fail της όλα αυτά τα χρόνια και την πρώτη φορά που δοκίμασε να κάνει μακιγιάζ: “Πήρα το eyeliner και προσπάθησα να το βάλω στο εσωτερικό του ματιού μου. Τα μάτια μου έγιναν μαύρα και νόμιζα πως είχα τυφλωθεί!”.

Αλήθεια, ποια δεν έχει κάνει το ίδιο beauty λάθος με την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο; Και αλήθεια (δις!) δεν υπάρχει κάτι πολύ γοητευτικό στη σκέψη ότι εμείς και η πιο γοητευτική γυναίκα στον κόσμο έχουμε κάτι κοινό;

Read More

And More