Ξέρουμε από τώρα τι μακιγιάζ θα κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα! Thanks to Dior!

Ποτέ δεν είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα Χριστούγεννα και το makeup look που θα επιλέξουμε για το ρεβεγιόν. Ειδικά από την στιγμή που έχουμε το υλικό στα χέρια μας! Λοιπόν, ο οίκος Dior με τον Peter Phillps, Δημιουργικό Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνα του Μακιγιάζ Dior, δημιούργησαν την χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ που φέρει τον τίτλο Precious Rocks.

H Precious Rocks συλλογή είναι μια ωδή στο χρώμα ενώ, όπως θα δεις παρακάτω, τα looks που μπορείς να δημιουργήσεις χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της σειράς είναι super θηλυκά και sexy!

Πριν από αυτό, ένα μικρό hint: είχα αυτή την τύχη να δω την συλλογή την στιγμή που έφτανε στα γραφεία της Dior στην Ελλάδα και α) εδώ θα βρεις το τελειότερο ever κραγιόν που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις β) αυτό που συμβαίνει με τις σκιές είναι ξεχωριστό. Για πρώτη φορά οι σκιές γράφουν στα μάτια σου πιο έντονα ακόμη και σε σχέση με αυτό που βλέπεις στην συσκευασία. Με άλλα λόγια: η απόλυτη απόδοση χρώματος.

Παραπάνω, το απόλυτο κραγιόν του Dior που φέρει το όνομα Diorific Khol, είναι συλλεκτικό και σε μορφή kajal. Παρακάτω, το μακιγιάζ που δημιούργησε ο Peter Philips για τον οίκο Dior αυτά τα Χριστούγεννα!

Για το μακιγιάζ ματιών που βλέπεις εδώ ο Peter Philips χρησιμοποίησε τις αποχρώσεις 5 COULEURS PRECIOUS ROCKS – Christmas 2017 Limited Edition στις αποχρώσεις Emerald (η πράσινη) και Ruby (η κόκκινη).

Ετικέτες

Read More

And More