Ξέρουμε ποιο προϊόν φοράει η Meghan Markle για super λαμπερή επιδερμίδα!

Η Meghan Markle είναι το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας οπότε είναι απόλυτα λογικό όλα τα φώτα να έχουν πέσει πάνω της και όλες εμείς οι beauty editors να κάνουμε focus σε κάτι λεπτομέρειες όπως τι βερνίκι φοράει ή με τι spray ψεκάζει τα μαλλιά της για να μην φριζάρουν.

Το πρώτο (aka το βερνίκι) ήταν το Allure της Essie, το δεύτερο ήταν ένα απλό παράδειγμα για το πόσο τραβάει την προσοχή μας η Meghan Markle. Το νεότερο… νέο σχετικά με την “πριγκίπισσα” και τις beauty συνήθειές της είναι ότι μόλις μάθαμε ποιο προϊόν χρησιμοποιεί στο μακιγιάζ για να της δώσει λάμψη και φως. Σημείωση πριν τα αποκαλυπτήρια: είναι ένα προϊόν που μπορεί να έχεις κι εσύ στο νεσεσέρ σου!

Η makeup artist της Meghan, Lisa Potter- Dixon έδωσε στην δημοσιότητα μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της και μεταξύ άλλων είπε ότι χρησιμοποιεί το YSL Touche Eclat για να χαρίσει λάμψη στο πρόσωπό της και να μειώσει τα ορατά σημάδια κόπωσης. Μάλιστα, η ίδια αναφέρει πως αγαπημένο trick κατά την διάρκεια των γυρισμάτων είναι ένα touch Touche Eclat στην εσωτερική γωνία του ματιού.

To Touche Eclat κοστίζει €41.50 και το τοποθετείς στα σημεία που θέλεις να δώσεις φως στο πρόσωπό σου όπως στα πλαϊνά των χειλιών, κάτω από τα μάτια, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Και κάτι πολύ βασικό: δεν είναι concealer, είναι highlighter που σημαίνει ότι δεν θα καλύψεις με αυτό τους μαύρους κύκλους σου!

Read More

And More