Και το μοντέλο της χρονιάς για το 2015 είναι… (όχι η Kendall Jenner ή η Gigi Hadid!)

Το 2015 ήταν μια σπουδαία χρονιά για τις Gigi Hadid και Kendall Jenner. Και είναι αλήθεια απίστευτο πόσο μέσα σε μια χρονιά μπορεί να απογειωθεί η καριέρα σου. Αν με ρωτούσες, λοιπόν, ποια πιστεύεις ότι βγήκε το μοντέλο της χρονιάς θα σου έλεγα μια από τις δύο και θα ήμουν 100% σίγουρη ότι έχω πέσει μέσα. Αλλά να που τελικά, έπεσα… σε παγίδα!

Μοντέλο της χρονιάς, λοιπόν, για το 2015 δεν είναι ούτε η μία ούτε η άλλη! Κορίτσια μου, ένα ολοκαίνουριο όνομα μπαίνει δυναμικά σε αυτήν εδώ τη στήλη (κι εννοείται, έχω ξεκινήσει ήδη αφιερώματα!)…

Πρόκειται για την Anna Ewers, γερμανικής καταγωγής, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 16 ετών οπότε και την ανακάλυψαν στην Κολομβία που είχε πάει στο πλαίσιο ανταλλαγής μαθητών.

Η Anna Ewers έχει κάνει ήδη καμπάνιες για σπουδαίους οίκους όπως Chanel, David Yurman, Marc Jacobs, Prada και σε δύο αρωματικές καμπάνιες για τον οίκο Balenciaga, ενώ αναδείχθηκε μοντέλο της χρονιάς για το 2015 από το Models.com. Όσον αφορά τις δύο αγαπημένες η Gigi πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία όπου ψήφιζε το κοινό και η αμέσως επόμενη ήταν η κολλητή της.

Αλήθεια, εσύ ποια από τις τρεις ψηφίζεις; Απάντησε στο poll παρακάτω κι έπειτα:
– Κάνε κλικ εδώ για να δεις την beauty εξέλιξη της Kendall Jenner
– Κι εδώ για να κάνεις το strobing όπως η Gigi Hadid

Read More

And More