Κάνε όσο πιστολάκι θες (ΜΟΝΟ αν χρησιμοποιείς τη νέα σειρά Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία)!

Έχω μόλις (ή σχεδόν) επιστρέψει από ένα ταξίδι στο Λονδίνο με το Pantene Pro-V κι έχω να σου μεταφέρω υπέροχα νέα για τα μαλλιά μας (στο έχω ξαναπεί: κάθε ταξίδι γίνεται… ανιοδιοτελώς και μόνο προς δική σου ενημέρωση!).

Λοιπόν, λοιπόν! 9 στις 10 γυναίκες κάνουν πιστολάκι στα μαλλιά τους (η μία μπορεί να είμαι εγώ. Θα δεις παρακάτω…)! Όμως, 10 στις 10 γυναίκες (κι εγώ!) θα λατρέψουν την ολοκαίνουρια σειρά Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία με νέα super τεχνολογία.

Το ξέρεις και το ζεις καθημερινά: κάνεις πιστολάκι στα μαλλιά σου, τα ισιώνεις γιατί ακόμη δεν έχεις αποδεχτεί εκείνες τις υπέροχες μπούκλες σου, κρεπάρεις, κάνεις ψαλίδι για να αποκτήσεις τα τέλεια beach waves της Gisele και πάει λέγοντας. Και οοοολαααα αυτά μεταφράζονται σε μαλλιά που φθείρονται και υποφέρουν από τις υψηλές θερμοκρασίες, κατεστραμμένα μήκη και, και, και…
Σε αυτή την περίπτωση οι επιλογές σου είναι τρεις:
1. Να σταματήσεις να κάνεις πιστολάκι
2. Να αποδεχτείς τη φθορά των μαλλιών σου
3. Να βάλεις στην ζωή σου το σαμπουάν και το conditioner Αναδόμηση και Προστασία του Pantene Pro-V! Α! Και να συνεχίζεις να κάνεις στα μαλλιά σου ό,τι θες!

ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ!
Στο προηγούμενο ταξίδι μου με το Pantene Pro-V στην μαγευτική Ρώμη είχαμε μάθει πως τα μαλλιά υπόκεινται στην διαδικασία της οξείδωσης (φέρε στο μυαλό σου ένα μήλο που το κόβεις στη μέση και μετά από λίγη ώρα αυτό μαυρίζει).
Κάθε φορά που λούζουμε τα μαλλιά μας, τα εκθέτουμε στην οξειδωτική φθορά που μπορεί να οφείλεται στο χαλκό ο οποίος υπάρχει φυσιολογικά στο τρεχούμενο νερό. Κάτι τέτοιο εξασθενεί τη δομή των μαλλιών με την πάροδο του χρόνου, κάνοντάς τα πιο ευάλωτα στη φθορά από το styling και στη δημιουργία ψαλίδας, στο σπάσιμο και το φριζάρισμα – βασικές αιτίες που κάνουν τα μαλλιά κάποιες μέρες να δείχνουν πολύ ταλαιπωρημένα, πράγμα το οποίο όλες απεχθανόμαστε.

ΙΣΤΙΔΙΝΗ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΩΖΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ!
Οι ειδικοί του Iνστιτούτου Έρευνας Μαλλιών του Pantene Pro-V μελετούν τις επιπτώσεις των μεταλλικών στοιχείων στην υγεία των μαλλιών από τις αρχές του 2000 εστιάζοντας ιδιαιτέρως σε εκείνες που οδηγούν σε οξειδωτική φθορά – μια μορφή φθοράς που μπορεί να στερήσει από τα μαλλιά τη φυσική τους δύναμη. Εξερευνώντας τους λόγους για τους οποίους τα κύτταρα της τρίχας φθείρονται από τα υπολείμματα των μεταλλικών στοιχείων ενώ τα κύτταρα της επιδερμίδας όχι, η Επιστημονική σύμβουλος Dr . Jennifer Marsh, Ph. D. του Pantene Pro-V Hair Research Institute, διαπίστωσε ότι η ιστιδίνη παίζει σημαντικό ρόλο στον φυσικό τρόπο καθαρισμού της επιδερμίδας – έναν τρόπο που στερούνται τα κύτταρα της τρίχας.
Η Dr. Marsh ανακάλυψε ότι εάν η ιστιδίνη θα μπορούσε να «εισαχθεί» στον πυρήνα της τρίχας, θα μπορούσε να βοηθήσει την τρίχα να υιοθετήσει παρόμοιο τρόπο καθαρισμού αιχμαλωτίζοντας και αφαιρώντας ορισμένα υπολείμματα μεταλλικών στοιχείων.
Γι’ αυτόν τον λόγο, τα conditioner Pantene έχουν ανανεωθεί έτσι, ώστε να περιλαμβάνουν ιστιδίνη, το πιο πρόσφατο στοιχείο υγείας των μαλλιών, το οποίο διεισδύει και δρα στον πυρήνα της τρίχας. Σε συνεργασία με την τεχνολογία Pantene EDDS που εμποδίζει τη φθορά, τα συστήματα σαμπουάν και conditioner Pantene οχυρώνουν κάθε τρίχα με διπλή ασπίδα προστασίας κατά των υπολειμμάτων μεταλλικών στοιχείων.

PANTENE PRO-V ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!
Ερώτηση. Ρητορική. Γιατί να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου όταν μπορείς με το σωστό σαμπουάν και το σωστό (πλέον!) conditioner να έχεις λάμψη και προστασία;

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ: ενα βίντεο από το Pantene Pro-V κι εμένα από το Λονδίνο με αγάπη!

Read More

And More