Κάννες 2016: τα beauty looks του Σαββατοκύριακου! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Το Φεστιβάλ στις Κάννες συνεχίζεται με τους ίδιους ρυθμούς και μέσα στο Σαββατοκύριακο κάποιες νέες stars έκαναν την εμφάνισή τους (βλ. Kendall Jenner) ενώ κάποιες που ήταν ήδη εκεί μας σύστησαν σε ολοκαίνουρια, super λαμπερά looks. Και είχαμε κι εκείνη την εμφάνιση με μοβ κραγιόν! Hot or not? Κάνε scroll down παρακάτω ξαθ ψήφισε το δικό σου αγαπημένο!

Kendall Jenner

H Kendall Jenner κινήθηκε στην sexy οδό. Χτένισε τα μαλλιά της σε ένα wet look που ανέδειξε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ένα smudged smokey eyes με γυαλάδες και nude χείλη που έμοιαζε ο τόνος του περιγράμματος να ήταν ελάχιστα πιο σκούρος από το κραγιόν.

Vanessa Paradis

H Vanessa Paradis έχει αυτή τη γαλλική κομψότητα και μας αρέσει πάντα πολύ! Για μια ακόμη φορά δεν ξέφυγε από το signature look της: effortless κυματισμοί στα μαλλιά, smudged μάτια και επιδερμίδα που φωνάζει υγεία και λάμψη!

Lily Rose Depp

H πανέμορφη κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis δανείστηκε από τις αποχρώσεις του φορέματός της και τα χρυσά της κοσμήματα κι έκανε ένα αντίστοιχο μακιγιάζ στα μάτια της που μεταφράζεται με μαύρη γραμμή eyeliner και έντονη χρυσή σκιά στο υπόλοιπο κινητό βλέφαρο.

Araya Hargate

Sleek σινιόν με χωρίστρα στη μέση, κόκκινο σκούρο κραγιόν με edgy τελειώματα στις γωνίες των χειλιών και καμπύλες στο κέντρο, τραβηγμένη γραμμή eyeliner και μια σκιά στο χρώμα του μαργαριταριού: ένα look που μας άρεσε πολύ!

Blake Lively

H Blake Lively που είναι από την πρώτη μέρα στις Κάννες συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις beauty επιλογές της. Εδώ την βλέπουμε με ένα πολύ ρομαντικό πιάσιμο και λεπτομέρεια από hair accessory που κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Juliette Binoche

Η μπλε σκιά είναι το χρώμα υου καλοκαιριού. Και όταν το επιλέγει και μια Γαλλίδα είμαστε σίγουρες ότι το αποτέλεσμα είναι κάθε άλλο παρά κιτς!

Aishwarya Rai

H Ινδή ηθοποιός έκανε μια επιλογή που ήταν αρκετά τολμηρή αφού φόρεσε μοβ ανοιχτό κραγιόν στα χείλη της που τελικά δεν την κολάκευε καθόλου, ειδικά σε ένα event που η κομψότητα και όχι ο εκκεντρισμός είναι το ζητούμενο. Όμως, φροντισε να επανορθώσει καθώς το δεύτερο μακιγιάζ με το οποίο την είδαμε ήταν σαφώς καλύτερο!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΝΝΕΣ:
Δες εδώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά που έκαναν οι stars την πρώτη μέρα από τοοοοοοσο κοντά!
Δες εδώ τα beauty looks των stars από τη δεύτερη μέρα!

Read More

And More