Κάποιες βάζουν τα πινέλα τους στο πλυντήριο! Θα το έκανες/ έχεις κάνεις;

Το να πλένεις τα πινέλα σου τακτικά και σχολαστικά είναι full time job. Μάλιστα, σύμφωνα με την βρετανική Metro μόλις το 61% των γυναικών πλένουν τα πινέλα τους… μια φορά το μήνα.

PAUSE: Κάπου εδώ είναι κάπως περιττό να πω πόσο σημαντικό είναι να πλένεις τα πινέλα σου γιατί αν δεν το κάνεις κάμποσα μικρόβια- βακτήρια μεταφέρονται στο πρόσωπό σου και βγάζεις σπυράκια. Τόσο απλά.

Κάποιες, λοιπόν, αποφάσισαν αυτό το full time job να το κάνουν part time. Πώς; Σύμφωνα με τον κόσμο των social (βλ. twitter, facebook κυρίως) πλέον πολλές βάζουν τα πινέλα τους στο πλυντήριο. Πιο συγκεκριμένα, βάζουν στα πινέλα τους λίγο λάδι, έπειτα τα βάζουν μέσα σε μια μαξιλαροθήκη και τα πλένουν με όλα τα υπόλοιπα ρούχα. Δες παρακάτω τι έχουν γράψει κατά καιρούς για να έχεις μια εικόνα…

“Χθες το βράδυ έβαλα τα πινέλα μου στο πλυντήριο γιατί βαριόμουν πολύ να τα πλύνω με το χέρι!”, έγραψε μία (σ.σ. από εμάς) στο twitter ενώ κάποια άλλη συμπλήρωσε: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι λίγο λάδι στα πινέλα μου, μέσα σε μια μαξιλαροθήκη και πλύσιμο για 30 λεπτά στο πλυντήριο θα μπορούσε να τα κάνει να δείχνουν καινούργια!”.

Βεβαίως, δεν είναι όλοι υπέρ! “Κάποιοι είναι τόσο τεμπέληδες που βάζουν τα πινέλα τους στο πλυντήριο!”.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΣΩΣΤΆ ΚΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΙΝΕΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Read More

And More