Kendall Jenner: απαντά για πρώτη φορά στις φήμες για την πλαστική στα χείλη!

Πέντε περίπου μήνες πριν η Kendall Jenner έσβησε το instagram της. Και τότε ήταν που άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες ότι η Kendall το έκανε για να προχωρήσει ανενόχλητη στις πλαστικές της! Λίγο μετά φαίνεται να επιβεβαιώθηκαν γιατί η Kendall εμφανίστηκε μαζί με την Kylie και έμοιαζε περισσότερο με την Kylie παρά με την Kendall. Σε μπέρδεψα; Εννοώ ότι είχαν τα ίδια χείλη (διάβασε τι έγινε αναλυτικά εδώ).

Τότε, η ίδια δεν είχε πει τίποτα αλλά η Kylie έσπευσε να την υπερασπιστεί γράφοντας στα δικά της social ότι έκανε το μακιγιάζ της αδερφής της και όλοι έσπευσαν να πουν ότι έκανε πλαστική στα χείλη της!

Και τώρα είναι η πρώτη φορά που απαντά και η Kendall μέσα από το app- site της. Να τι έγραψε:

“ΛΑΤΡΕΨΑ το μακιγιάζ που μου έκανε η Kylie! Δεν το είπα ποτέ αλλά ήταν υπέροχο. Και τότε ξαφνικά ένα σωρό φωτογραφίες μας κυκλοφόρησαν με τίτλους όπως “OMG η Kendall πείραξε τα χείλη της και το πρόσωπό της- κοίταξε τα ζυγωματικά της, κοίτα τη μύτη της!”. Κι εγώ ήμουν, “δεν μπορεί είναι ΤΡΕΛΑ αυτό”. Δεν το επικοινώνησα, όμως, τότε. Γιατί αν έκανα κάτι τέτοιο, ο κόσμος θα σκεφτόταν: “Ώστε, υπερασπίζεται τον εαυτό της- πρέπει να είναι ένοχη. H Kylie παρακολούθησε όλο αυτό και ένιωσε άσχημα, οπότε απάντησε μέσω του snapchat της και πήρε την ευθύνη!”.

Η Kendall τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε μοντέλο πρώτης γραμμής αφού έχει περπατήσει κι έχει κάνει καμπάνιες για τους μεγαλύτερους οίκους όπως Chanel, Marc Jacobs και Balmain. Στο συγκεκριμένο post της συνέχισε γράφοντας πως το πρόσωπό της είναι το μέσο της για να βγάζει χρήματα και πως δεν θα σκεφτόταν ποτέ να το ρισκάρει κάνοντας πλαστικές.

“Είναι όλο τόσο ψυχοφθόρο! Ως μοντέλο γιατί να πειράξω το πρόσωπό μου; Δεν βγάζει νόημα! Είναι τρελό γιατί νιώθω πως κάποιες φορές ο κόσμος θέλει να χάσω”.


Στο ίδιο post η Kendall μίλησε για την οικογένειά της και για το πόσο ευαίσθητη είναι σε αυτό το θέμα ενώ αναφέρθηκε και σε εκείνουν που κάνουν fan page και σελίδες στο instagram ενάντια στις Kardashian- Jenner: “Ποτέ δεν παίρνω τέτοια πράγματα προσωπικά. Αλλά κάποιες φορές εκνευρίζομαι όταν βλέπω τέτοιου τύπου σελίδες με σχόλια όπως: “αυτή η οικογένεια είναι άθλια”! Και από την άλλη, λυπάμαι όποιον βρίσκεται πίσω από αυτό- ποιος έχει τόσο χρόνο να κάνει κάτι τέτοιο;”.

Τι γνώμη έχεις; Μήπως είναι προτιμότερο να σταματήσει η κριτική και να εμψυχώνει η μια την άλλη; Γιατί μόνο με… κοριτσίστικες συμμορίες θα πάμε μπροστά! Και αυτό προϋποθέτει να σταματήσουμε και την όποια κριτική για τις Kardashian- Jenner!

Read More

And More