Κι όμως! Μπορείς να αποκτήσεις τις sexy καμπύλες των stars μέχρι τις διακοπές σου με μόνο μια κρέμα!

Οι καμπύλες είναι sexy! Και δεν χρειάζεται πολύ για να το διαπιστώσεις (να διαπιστώσεις κάτι που… ξέρεις ήδη!) από το να ρίξεις μια ματιά σε μερικές από τις πιο διάσημες καμπύλες που υπάρχουν εκεί έξω. Σημείωσε: Jennifer Lopez, Beyonce, Kim Kardashian και Kylie Jenner έχουν στηρίξει ένα μεγάλο μέρος της καριέρας τους στους διάσημους γλουτούς τους!

Βεβαίως, μια beauty editor δεν θα έμενε απλώς στην διαπίστωση ότι οι καμπύλες είναι sexy, στο κάτω- κάτω το γνωρίζεις όπως είπαμε! Μια beauty editor οφείλει να σου δώσει και λύση!

Surprise! Surprise! Βρήκαμε εκείνες τις δύο κρέμες που θα σου εξασφαλίσουν τέλειες και ultra sexy καμπύλες σε γλουτούς και μπούστο! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Τον τελευταίο καιρό είναι huge τάση στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Αμερική οι αυξητικές κρέμες, εκείνες που τοποθετούναι τοπικά σε γλουτούς και στήθος και με εντατική χρήση σου εξασφαλίζουν μεγαλύτερο νούμερο και πιο πλούσιες καμπύλες (aka το beauty φαινόμενο της Kim Kardashian!). To μεγάλο νέο είναι ότι αυτή η τεράστια τάση ήρθε ε-πι-τέ-λους και στην Ελλάδα και το καλύτερο part, από μια ελληνική εταιρία!

Συνέχισε να διαβάζεις! Σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για να αποκτήσεις sexy γλουτούς και πλούσιο στήθος μέχρι τις διακοπές σου…


Οι δύο κρέμες που λύνουν τον γρίφο των πλούσιων και sexy γλουτών είναι η Lavish Breast me Up & Lavish Glute me Up για αύξηση στήθους και γλουτών αντίστοιχα, με 93% φυσικά συστατικά, οι οποίες κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνουν και ανορθώνουν το στήθος και τους γλουτούς με ασφαλή τρόπο έως και 8% σε 56 ημέρες.
Το μυστικό που εξασφαλίζει αυτό το αποτέλεσμα με εντατική χρήση βρίσκεται στην σύνθεσή τους και στη μοναδική δράση συμπληρωματικής δημιουργίας λιποκυττάρων: το σώμα παράγει περισσότερα λιποκύτταρα και τα αποθηκεύει στην περιοχή όπου εφαρμόζεται η κρέμα. Τα φυσικά συστατικά (πχ. Αnemarhena Asphodeloides root extract, soluble colagen) των κρεμών Lavish Breast me Up και Lavish Glute me Up ενεργοποιούν τον πολλαπλασιασμό και την αποθήκευση νέων λιποκυττάρων. Ταυτόχρονα ενεργοποιείται η σύνθεση κολλαγόνου, επιτυγχάνοντας άμεσα και ορατά αποτελέσματα σύσφιξης.

Lavish Breast me Up & Lavish Glute me Up: πώς λειτουργούν!
Τα θαυματουργά αποτελέσματα των αυξητικών κρεμών οφείλονται σε ένα μη ορμονικό συστατικό, το Volufiline. Το Volufiline αποτελεί μια δραστική ουσία η οποία χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα και προκύπτει από το φυτικό εκχύλισμα σαρσαπογενίνης (sarsapogenin). Η σαρσαπογενίνη αλληλεπιδρά με τα λιποκύτταρα και ενεργοποιεί τον μηχανισμό διαίρεσης και αναπαραγωγής τους. Ως αποτέλεσμα, όταν εφαρμοστεί στο δέρμα αυξάνει τον όγκο της συγκεκριμένης περιοχής του σώματος όπου εφαρμόζεται, ενεργοποιώντας την παραγωγή λιποκυττάρων.

TAST GROUP: η ελληνική εταιρία που έφερε το αμερικάνικο trend στην Ελλάδα!
Η ελληνική εταιρία TAST GROUP, επενδύοντας συστηματικά στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων ομορφιάς, διεξήγαγε εκτενείς έρευνες σε συνεργασία με Έλληνες χημικούς με σκοπό να δημιουργήσει προϊόντα που μπορούν να προσφέρουν με ασφάλεια τις καμπύλες που ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Οι καινοτόμες ελληνικές αυξητικές κρέμες Lavish Breast me Up και Lavish Glute me Up έχει αποδειχτεί με δοκιμές in vivo & in vitro, ότι αυξάνουν με ασφαλή τρόπο το στήθος και την περιφέρεια των γλουτών έως και 8% σε διάστημα μόλις 56 ημερών.

Η ελληνική εταιρία TAST GROUP, με έδρα της την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς διαθέτοντας στο πορτοφόλιο της τα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών Quickgel® και τα προϊόντα μαλλιών Hairlab. Η εταιρία, αναγνωρίζοντας τις ταχύτατες αλλαγές στις τάσεις της μόδας και της αγοράς, επενδύει συστηματικά στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων που θα ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Η εταιρία σε συνεργασία με μία ομάδα Ελλήνων επιστημόνων, διεξάγει εκτενείς ελέγχους και δοκιμές στα προϊόντα της ώστε να δρουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Σκοπός της εταιρίας είναι τα προϊόντα της να εναρμονίζονται με τα θέλω της σύγχρονης γυναίκας στο χώρο της ομορφιάς.

Πώς τις χρησιμοποιείς!
Για το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να εφαρμόζεται μία ποσότητα κρέμας που αντιστοιχεί στο μέγεθος ενός κέρματος στο στήθος ή στους γλουτούς κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις 20’’-30’’ δύο φορές την ημέρα (πρωί-βράδυ).

Πού θα τις βρεις!
Οι αυξητικές κρέμες στήθους Lavish Breast me Up και γλουτών Lavish Glute me Up είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της Lavish Care www.lavishcare.eu και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Η τιμή γνωριμίας τους διαμορφώνεται από 29,90 € στα 24,90 €. Επίσης, όσοι κάνουν Like στη σελίδα Lavish Care στο Facebook, δηλαδή εδώ, θα επωφεληθούν από τις super προσφορές και αυτόματα θα συμμετέχουν στην κλήρωση που γίνεται κάθε εβδομάδα χαρίζοντας τις θαυματουργές κρέμες Lavish Breast me Up και γλουτών Lavish Glute me Up σε 10 τυχερές.
Θέλω να μάθω περισσότερα!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα των προϊόντων Lavish Care www.lavishcare.eu, την σελίδα στο Facebook Lavish Care ή επικοινώνησε στο info@lavishcare.eu και 2310 466 994.

Ξεκίνησε τώρα και φόρεσε το μαγιό σου στις διακοπές σου με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ!

Read More

And More