Kim Kardashian: μας δείχνει στο snapchat το νέο της κούρεμα και χρώμα!

Η Kim Kardashian West είναι επισήμως πιο ξανθιά. Όχι ξανθιά όπως την είχαμε δει στο τελευταίο show του Kanye, ούτε έναν χρόνο πριν στο Paris Fashion Week.

Η Kim Kardashian έκανε μερικά ξανοίγματα στις άκρες των μαλλιών της, τόσο φυσικά σαν αυτά που δημιουργούνται το καλοκαίρι στις διακοπές (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ- ΔΙΑΚΟΠΕΣ!), και έκοψε κάμποσο τις άκρες των μαλλιών της δημιουργώντας messy τελείωμα. Το νέο της look για το οποίο “υπεύθυνος” είναι ο hairstylist Cesar Ramirez επικοινώνησε η ίδια μέσα από το εξίσου νέο της snapchat και βλέποντας παρακάτω κάποιες photos ίσως και να μπεις στον πειρασμό να κάνεις παρόμοια ξανοίγματα!

Η Kim Kardashian δεν είναι η πρώτη και σίγουρα όχι η τελευταία διάσημη που αλλάζει τα μαλλιά της για την άνοιξη. Πριν λίγες μέρες η Sarah Hyland τα έβαψε σκούρα, η Miranda Kerr τα έκανε καρέ και η Chrissty Teigen έδωσε παραγγελία στην κομμώτριά της που είναι και κομμώτρια της Khloe Kardashian να τα κόψει όπως εκείνης με αποτέλεσμα να μοιάζουν σαν δίδυμες (δες εδώ).

Λες να δούμε και την Kim σύντομα με καρέ; Ή μήπως δεν της αρέσει να ακολουθεί τα trends αλλά να τα δημιουργεί; Ο χρόνος θα δείξει!

Read More

And More