Κόρη διάσημης τηλεπερσόνας έφτιαξε τα χείλη της στον γιατρό της Kylie Jenner! Δες τα αποτελέσματα!

Τα ενέσιμα χειλιών είναι το πιο hot “πράγμα” στην πλαστική τώρα! Και οφείλεται οοοοοοοοοολοοο στην Kylie και στην δήλωση που είχε κάνει τον Σεπτέμβριο στους Times για τον γιατρό της Dr. Simon Ourian ο οποίος ούτε που μπορεί να χωρέσει ο νους μου κατά πόσα εκατομμύρια είναι πλουσιότερος αυτή την στιγμή!

“Είναι ο καλύτερος και η μέθοδός του είναι απόλυτα φυσική! Πήγαινα σε κάποιον άλλο πριν και έμοιαζα σαν… τρελή! Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον κάνει χείλη να επισκεφτεί τον γιατρό μου για fillers που διαρκούν από δύο έως πέντε μήνες! Ξέρω πως είναι αρκετά ενοχλητικό να επιστρέφεις ξανά και ξανά αλλά αν θες είναι κάτι που το σταματάς κιόλας!”.

Την beauty συμβουλή της άκουσε η κόρη της Kim Zolciak, διάσημης τηλεπερσόνας στην Μεγάλη Βρετανία με καριέρα στο Desperate Housewives και έκανε τα χείλη της όπως της Kylie Jenner αφού επισκέφτηκε τον γιατρό της Kylie Jenner.

Όσο για το αποτέλεσμα; Δες τι πόσταρε στο instagram της!


Είναι μια photo τραβηγμένη με boomerang (σου είχαμε γράψει εδώ για το πόσο hot και υπερφανταστικό είναι αυτό το application!) έτσι για να γνωρίζεις την διαδικασία σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις (αν, λέω αααααααν) θες να κάνεις κάτι αντίστοιχο κι εσύ και από κάτω έγραψε: “Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Τα χείλη μου ήταν η μεγαλύτερη ανασφάλεια σε σχέση με την εμφάνισή μου κι ευχαριστώ τον γιατρό μου γι’αυτό το αποτέλεσμα! Είσαι στ’αλήθεια ο καλύτερος! Αν και φοβάμαι τις ενέσεις το έκανες όλο να φαίνεται τόσο εύκολο!”.

Και να μια photo παρακάτω από το πριν…


Και το μετά…


1. Θα έβαζες filler στα χείλη σου; (υπάρχει poll γι’αυτό παρακάτω)
2. Γνωρίζεις την τεχνική μακιγιάζ του overlipping που σου χαρίζει το εφέ των πιο μεγάλων και γεμάτων χειλιών; Δες πώς γίνεται σε αυτό το βίνεο!

Read More

And More