Kris Jenner: τι είπε για την εγκυμοσύνη της Kylie και τα Kylie Cosmetics!

Αν έχεις παρακολουθήσει έστω ένα επεισόδιο Keeping up with the Kardashians (ακόμη και αυτά που παίζουν σε επανάληψη στον Alpha), θα έχεις διαπιστώσει πως η Kris Jenner είναι αυτή που κινεί τα νήματα και πως από το day one έχει δρομολογήσει τα παιδιά της να βγάζουν χρήματα. Πολλά χρήματα.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, λοιπόν, μεγάλωσε και η Kylie Jenner η οποία προτού καλά- καλά κλείσει τα 20 είναι εκατομμυριούχος. Πιο συγκεκριμένα, το brand που δημιούργησε και φέρει το όνομα Kylie Cosmetics της απέφερε κέρδη ύψους 420 εκατομμυρίων δολαρίων σε μόλις 18 μήνες ενώ μέχρι τα 25 της προβλέπεται να έχει βγάλει δισεκατομμύρια πουλώντας κραγιόν.

Λίγες μέρες πριν η Caitlyn επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της και όλος ο κόσμος περίμενε την αντίδραση και της Kris. Η οποία, σύμφωνα με πηγή του αμερικάνικου People, αντέδρασε λέγοντας πως δεν θα ήθελε η εγκυμοσύνη της να επηρεάσει αυτό που έχει καταφέρει με τα Kylie Cosmetics. “Η Kylie έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να στήσει αυτή την αυτοκρατορία. Η Kriss δεν θέλει η εγκυμοσύνη να επηρεάσει αυτό που έχει καταφέρει. Φυσικά και θα στηρίξει την Kylie που θέλει να γίνει μαμά αλλά ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα που την εξέπληξαν!”, έγραψε το People.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως πρέπει να περιμένουμε συλλεκτική σειρά Lip Kit X Baby Kit ή κάπως έτσι, με αφορμή την εγκυμοσύνη της Kylie!

Read More

And More