Kylie Jenner: ποιον αντιγράφει για τα Lip Kit!

Οι μεγάλες ιδέες είναι αυτές που πουλάνε πολύ και γίνονται παγκόσμια best seller. Και είναι εκείνες οι ιδέες που είναι μοναδικές και που δεν έχουμε πολυδεί να κυκλοφορούν εκεί έξω. Στον beauty κόσμο για παράδειγμα τέτοιες είναι το beautyblender ή το touche eclat που σημείωσαν τέτοια επιτυχία ώστε άνοιξαν μια ολόκληρη νέα αγορά.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αντίστοιχη αγορά άνοιξε και η Kylie Jenner με τα υγρά κραγιόν αν α) αυτά δεν κυκλοφορούσαν ήδη πριν την Kylie και β) δεν αποκαλύπτονταν ότι η Kylie αντιγράφει τόσο απροκάλυπτα!

Υπάρχει μια make up artist που ζει στο LA, η Vlada Haggerty, η οποία πριν λίγες μέρες ανέβασε στο instagram της μια VS photo που δείχνει μια παραγωγή που είχε κάνει η ίδια αρκετούς μήνες πριν και μια παραγωγή που έκανε η Kylie Jenner πρόσφατα για τα Lip Kit της.

Κάτω από αυτή την photo η make up artist έγραψε: “Στ’αλήθεια Kylie; Δεν έχεις αντλήσει αρκετή έμπνευση από εμένα ήδη; Αριστερά, μια δουλειά που κάναμε η Julia Kuzmenko McKim, η Britt Rafuson κι εγώ πριν αρκετούς μήνες και δεξιά η νέα καμπάνια της Kylie Jenner για τα Lip Kit”.

Μπορεί και να πρόκειται για σύμπτωση, θα μπορούσε να πει κάποιος που θέλει για τους δικούς του απροσδιόριστους λόγους να υπερασπιστεί την Kylie Jenner. Ένα επιχείρημα που γκρεμίζεται αν αυτός ο ίδιος κάποιος αποφασίσει να ακολουθήσει το προφίλ της συγκεκριμένης make up artist.

Μάντεψε! Τα χείλη με το κραγιόν που στάζουν στις συσκευασίες των Lip Kit υπήρχαν καιροοοοοοοοοοοο πριν στον συγκεκριμένο λογαριασμό!


Κανένα ελαφρυντικό για την Kylie!

Read More

And More