Lizzy Jagger: η κόρη του Mick Jagger πρωταγωνιστεί σε beauty καμπάνια!

Το γονίδιο Jagger φαίνεται πως είναι πολύ δυνατό κι έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς! Έτσι, λοιπόν, μετά την Georgia- May Jagger και η άλλη κόρη του, Lizzy Jagger γίνεται πρωταγωνίστρια μεγάλης καμπάνιας ομορφιάς!

Σου μεταφέρω τα info όπως έφτασαν στο mail μου!

Ιούνιος 2016, New York City: Η Νο1 Αμερικάνικη Επαγγελματική Μάρκα Redken 5th Avenue, με υπερηφάνεια παρουσιάζει το μοντέλο, ηθοποιό και παραγωγό Lizzy Jagger ως τη νέα μούσα της. Η Lizzy αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας Redken από Μούσες και δημιουργούς τάσεων μόδας όπως η ηθοποιός Suki Waterhouse, supermodels όπως η Mariacarla Boscono, η Lea T., η Soo Joo Park, η Crystal Renn, και ασφαλώς ο Global Creative Director της Redken Guido!*
Η Elizabeth Scarlett Jagger γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και είναι η μεγαλύτερη κόρη του front man των Rolling Stones Mick Jagger και του supermodel των ‘70s Jerry Hall. H χαρακτηριστική της ομορφιά και τα υπέροχα κόκκινα μαλλιά της, την καθιστούν ιδανική επιλογή για τη Redken.

“Το μοναδικό στυλ και τα εντυπωσιακά κόκκινα μαλλιά σήμα κατατεθέν της Lizzy, συνοψίζουν το πνεύμα της Redken,” αναφέρει ο Shane Wolf, Global General Manager της Redken 5th Avenue. ” Εκπροσωπεί μια σύγχρονη προσέγγιση της ομορφιάς που έχει αυτοπεποίθηση, καθιστώντας την αξιοζήλευτη.”
“Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος της μεγάλης οικογένειας της Redken. Πέρασα υπέροχα στη φωτογράφιση της καμπάνιας, ειδικά δουλεύοντας με τον Guido” λέει η Lizzy.

Η Lizzy θα κάνει το ντεμπούτο της στη Redken 5th Avenue τον Αύγουστο του 2016, όπου θα εμφανίζεται σε διάφορες καμπάνιες λανσαρισμάτων.

Πώς σου φαίνεται η επιλογή της Lizzy;

Read More

And More