Μαίρη Συνατσάκη: τα έκοψε καρέ; Τι μας είπε ο προσωπικός της hair stylist και φίλος, Σπύρος Σαμοϊλης!

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει πάντα μια πολύ ωραία ιδέα και ένα concept για τις εμφανίσεις της! Και μας άρεσε πολύ που στα Mad Awards έφερε αέρα από red carpet events του εξωτερικού όπου οι stars κάνουν μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή τους και μας συστήνουν στο νέο τους beauty look όταν πατήσουν το πόδι τους στο κόκκινο χαλί.

Έτσι, λοιπόν, στα χθεσινοβραδινά Mad Awards η Μαίρη Συνατσάκη εμφανίστηκε με καρέ! Κι επειδή πίσω από κάθε μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Μαίρης κρύβεται ο κολλητός της φίλος και προσωπικός της hair stylist, Σπύρος Σαμοϊλης, το επόμενο αντανακλαστικό βήμα ήταν να μιλήσουμε μαζί του. Να, λοιπόν, τι μας είπε γι’αυτή την αλλαγή!
Ερώτηση: λες η Μαίρη να έκοψε όντως τα μαλλιά της;


Τι μας είπε ο Σπύρος Σαμοϊλης για το hair styling στα Mad Awards!
“Η στιλίστρια της Μαίρης που την έκανε χθες, η Ειρήνη Βάσσου, μας πρότεινε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στα μαλλιά απ’ ότι συνήθως και να σου πω την αλήθεια είναι κάτι που θέλαμε κι εμείς! Είπαμε, λοιπόν, μιας και το φόρεμα ήταν πολύ κομψό και χωρίς στοιχεία υπερβολής ώστε να κάνει το total look πολύ εκκεντρικό, να παίξουμε με το hair styling. Δεν θέλαμε να κάνουμε μια vague με δεδομένο ότι επρόκειτο για τα Mad Awards και θέλαμε μια… Mad εμφάνιση! Αυτό που κάναμε είναι να μαζέψουμε τα μαλλιά της σαν να τα έχει κόψει! Όχι δεν τα έχει κόψει παραπάνω απ’ ότι τον τελευταίο μήνα. Οπότε πήραμε ένα λεπτό ψαλίδι και κάναμε μπούκλες τα μαλλιά, κάτι που διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα, κι έπειτα κρεπάραμε τις ρίζες για να δώσουμε όγκο. Μετά έπρεπε να αρχίσω να πιάνω κάποια σημεία με τσιμπιδάκια ώστε να δημιουργήσω το shape ότι κουρεύτηκε. Για να πετύχεις αυτό το look θα χρειαστείς αρκετά τσιμπιδάκια, πολύ λακ και πολύ κρεπάρισμα”.

Το χρώμα στα μαλλιά της Μαίρης
“Εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες έχουμε αλλάξει το πετρόλ χρώμα που είχε στα μαλλιά της η Μαίρη και προσπαθούμε να τα επαναφέρουμε σταδιακά. Έχουμε κάνει ήδη δύο απόπειρες, είμαστε σε καλό δρόμο, δεν έχει φύγει ακόμη εντελώς το πετρόλ και προσπαθούμε”.

Το κούρεμα: Να τα κόψει καρέ ή όχι;
“Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να την πείσω να τα κόψουμε καρέ. Είναι ένα κούρεμα που θα της πηγαίνει πολύ γιατί η Μαίρη έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, ενώ από την άλλη τα μαλλιά της μακραίνουν πολύ γρήγορα! Βεβαίως, εκείνη δεν έχει πειστεί ακόμη!”.
Τι θα έλεγες να βοηθήσουμε την Μαίρη να πάρει την απόφαση; Παρακάτω έχουμε poll! Vote for bob!

Read More

And More