Μας ρώτησες: τι μακιγιάζ να κάνω για μια βάφτιση;

‘Ενα από τα αγαπημένα μας πράγματα εδώ στο TLIFE και αυτό που απολαμβάνω προσωπικά περισσότερο είναι το διαδραστικό του πράγματος. Επικοινωνούμε άμεσα ή με άλλα λόγια εσύ ρωτάς κι εμείς απαντάμε. Αυτό, λοιπόν, το post είναι αφιερωμένο στην Βασιλική που μας έστειλε την ερώτησή της:

“Καλησπέρα σας ειμαι καθημερίνη φιλη του TLIFE και θα ήθελα να με βοηθήσετε σε θέμα μακιγιάζ . Αγόρασα ενα φόρεμα το οποίο λάτρεψα ομως δεν ξερω τι μακιγιάζ να κανω για μια βάφτιση απογευματινή. Το φόρεμα ειναι όλο δαντέλα σε ροζ nude χρωμα midi με φραμπαλά μανικί ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”

Καταρχήν, Βασιλική, συγχαρητήρια για την επιλογή του ρούχου. Αυτό το nude pink, ή αλλιώς το pale pink είναι η μεγαλύτερη τάση στο χρώμα τώρα και είναι παγκοσμίως γνωστό ως millennial pink. Για να είσαι εξίσου ενημερωμένη και με το beauty look σου κινήσου στην λογική less is more! Σου προτείνουμε να κάνεις μια όμορφη, αλαβάστρινη βάση με λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά και να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα σινιόν ή με μια πλεξίδα περιμετρικά ή να τα αφήσεις κάτω σε beach waves. Κάτι άλλο που μας αρέσει πολύ είναι το monochromatic makeup, δηλαδή το μακιγιάζ στο οποίο επικρατεί ένα χρώμα, το χρώμα του ρούχου σου. Άρα μπορείς να βάλεις μια pale pink σκιά, μπεζ μολύβι στο εσωτερικό του ματιού για να δείξει το βλέμμα σου ξεκούραστο, αρκετή μάσκαρα, ροζ κρεμώδες ρουζ και ένα αντίστοιχο κραγιόν. Αν πάλι, θέλεις οπωσδήποτε μια ένταση πάνω σου, επίλεξε ένα πιο φωτεινό κραγιόν (εδώ θα βρεις μερικά πολύ ωραία ροζ κραγιόν). Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τα σκληρά, μαύρα μολύβια και τα smokey γιατί δεν ταιριάζουν με το ρομαντικό ύφος του φορέματός σου και την δαντέλα!

Παρακάτω, σου συγκεντρώσαμε τρεις δικές μας, αγαπημένες επιλογές!

PHOTO: SPLASH

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε!

Read More

And More