Melania Trump: τι συμβαίνει με τα μαλλιά της πρώτης κυρίας!

Όταν είδαμε την Melania Trump χθες να γίνεται πρώτη- πρώτη φορά πρώτη (πρώτη!?) κυρία το beauty look της δε μας αιφνιδίασε καθόλου. Λίγο πολύ η Melania ήταν όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία: είχε smokey eyes και τα μαλλιά της ήταν στο γνωστό ύψος, με τους γνωστούς κυματισμούς και το γνωστό χρώμα.

Μιλώντας στο Yahoo Beauty ο επί χρόνια προσωπικός της hair stylist, Mordechai Alvow, είπε πως το πρώην μοντέλο από την Σλοβενία δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει το look της. “Θέλαμε το beauty look και τα μαλλιά της να μην τα πείραξουμε καθόλου ώστε να έχουν συνέπεια και ο κόσμος να μπορεί να συνδεθεί μαζί της” είπε και συνέχισε: “Όταν είσαι νέος στο κοινό και ξαφνικά τόσο εκτεθειμένος στον κόσμο πρέπει να έχεις ένα Signature beauty look ώστε να μπορεί ο κόσμος να ταυτιστεί μαζί σου και να νιώσει οικειότητα. Όταν καθιερωθείς στις συνειδήσεις, εκεί πιστεύω ότι μπορείς να πειραματιστείς λίγο!”.

Εσύ τι γνώμη έχεις; Μήπως το look της Melania παραείναι sexy για το ρόλο που μόλις απέκτησες. Μήπως να έκοβε ελάχιστα τα μαλλιά της και να τα χτένιζε κάπως πιο διαφορετικά ώστε να θυμίζει περισσότερο πρώτη κυρία παρά μοντέλο; Ή μήπως όλα αυτά δεν σου λένε απολύτως τίποτα; Στείλε comment!

Read More

And More